reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

margarett - udane zakupy :)

jezeli chodzi o pogode to ja slyszalam ze jesieni za bardzo nie bedzie ale szybko zacznie sie zimna zima ... a tych prognoz bedzie pewnie jeszcze kilka i kazda inna :) zobaczymy jak bedzie

reklama
o i nie ten watek a co do zakupow to wczoraj znow bylam kupilam dwie czapki na jesien i pizamki bo powoli wyrasta z tych co mamy ale na zime jakie fajowe ciuchy widzialam po wyplacie lece kupic:-)

Tak samo było z prognozą na lato. Jednin mówili, że lata nie będie a drudzy, że będzie Sahara. No i było trochę i jednego i drugiego.

A ja dzisiaj zakupiłam na allegro dla Klaudii nową zabawkę. MUZYCZNY OCEAN - LITTLE TIKES - WYSYŁKA GRATIS! (129062785) - Aukcje internetowe Allegro

W niedzielę bawiła się nią u kolegi i nie mogła się oderwać więc i my jej zafundowaliśmy.

A mam jeszcze pytanie odnośnie chodzików. Generalnie jestem przeciwniczką, bo pediatra mi nagadała, że dziecko przyjmuje w nim złą postawę i uczy się nieprawidłowo stawiać stopy. Ale ostatnio znalazłam na allegro coś takiego * CHODZIK * PCHACZ * INTERAKTYWNE CUDEŃKO *od SS* (128542394) - Aukcje internetowe Allegro i zastanawiam się czy to będzie ok czy też nie zawracać sobie tym głowy.

Dori wlasnie zastanawialam sie nad ta zabawka:-) Super sprawa.Chyba zatem tez zakupie.A co do tego chodzika to nie jestem znawca ale wydeje mi sie ze ortopeda chodzi o takie chodziki co sie dziecko do srodka sadza a ten iest w porzadku bo wymaga pchania a zeby pchac trzeba isc a nie tak jak w tych siedzacych gdzie sie dzieci odpychaja i nie cwicza zmyslu rownowagi.

dori - ten chodzik nie wyglada jak typowy chodzik - tzn ze dziecko musi najpierw nauczyc sie chodzic a potem idzie za tym czyms - chodziki sa zle bo dziecko uczy sie w nim sztucznie chodzic majac oparta pupe na siedzeniu ... a to wyglada inaczej - jak zwykla zabawka do pchania

a ten luk muzyczny jest calkiem fajny :)

No to pewnie jeszcze trochę i trzeba będzie też małej kupić.

A ten muzyczny ocean jest naprawdę fajny. Zwierzaczki tam się przekręcają, wydają dźwięki. Myślałąm, że jest jeszcze za mała ale świetnie się tym już bawiła. A kolega ma już 10 miesięcy i też sie bawi więc trochę może nam posłuży.

A my byliśmy w poniedziałek na zakupkach i kupilismy Mateuszkowi TRON. nie, nie nocnik:laugh2: tylko krzesełko, w którym uwielbia siedzieć i brajać. Wszystko tylko nie szamać-eeee, pewnie zakuma, ze można sobie w nim jeść:rofl: . Spróbuję cosik wkleić. Oprócz tego kupiłam kilka ciuszków, bodziaki itp. Aaaa i taką zabawkę, którą jak się potrząśnie to się chichra i wydaje różne odgłosy. Jak narazie to ja mam większy ubaw niż Mateuszek, a co tam mamie też sie trochę należy.

reklama
Do góry