reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ewcik tutaj zima co roku dopisuje sniegu po pas do kwietnia a nieraz dluzej;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
o i nie ten watek a co do zakupow to wczoraj znow bylam kupilam dwie czapki na jesien i pizamki bo powoli wyrasta z tych co mamy ale na zime jakie fajowe ciuchy widzialam po wyplacie lece kupic:-)
dori
Fanka BB :)
A ja dzisiaj zakupiłam na allegro dla Klaudii nową zabawkę. MUZYCZNY OCEAN - LITTLE TIKES - WYSYŁKA GRATIS! (129062785) - Aukcje internetowe Allegro
W niedzielę bawiła się nią u kolegi i nie mogła się oderwać więc i my jej zafundowaliśmy.
A mam jeszcze pytanie odnośnie chodzików. Generalnie jestem przeciwniczką, bo pediatra mi nagadała, że dziecko przyjmuje w nim złą postawę i uczy się nieprawidłowo stawiać stopy. Ale ostatnio znalazłam na allegro coś takiego * CHODZIK * PCHACZ * INTERAKTYWNE CUDEŃKO *od SS* (128542394) - Aukcje internetowe Allegro i zastanawiam się czy to będzie ok czy też nie zawracać sobie tym głowy.
W niedzielę bawiła się nią u kolegi i nie mogła się oderwać więc i my jej zafundowaliśmy.
A mam jeszcze pytanie odnośnie chodzików. Generalnie jestem przeciwniczką, bo pediatra mi nagadała, że dziecko przyjmuje w nim złą postawę i uczy się nieprawidłowo stawiać stopy. Ale ostatnio znalazłam na allegro coś takiego * CHODZIK * PCHACZ * INTERAKTYWNE CUDEŃKO *od SS* (128542394) - Aukcje internetowe Allegro i zastanawiam się czy to będzie ok czy też nie zawracać sobie tym głowy.
Dori wlasnie zastanawialam sie nad ta zabawka:-) Super sprawa.Chyba zatem tez zakupie.A co do tego chodzika to nie jestem znawca ale wydeje mi sie ze ortopeda chodzi o takie chodziki co sie dziecko do srodka sadza a ten iest w porzadku bo wymaga pchania a zeby pchac trzeba isc a nie tak jak w tych siedzacych gdzie sie dzieci odpychaja i nie cwicza zmyslu rownowagi.
dori - ten chodzik nie wyglada jak typowy chodzik - tzn ze dziecko musi najpierw nauczyc sie chodzic a potem idzie za tym czyms - chodziki sa zle bo dziecko uczy sie w nim sztucznie chodzic majac oparta pupe na siedzeniu ... a to wyglada inaczej - jak zwykla zabawka do pchania
a ten luk muzyczny jest calkiem fajny
a ten luk muzyczny jest calkiem fajny
dori
Fanka BB :)
No to pewnie jeszcze trochę i trzeba będzie też małej kupić.
A ten muzyczny ocean jest naprawdę fajny. Zwierzaczki tam się przekręcają, wydają dźwięki. Myślałąm, że jest jeszcze za mała ale świetnie się tym już bawiła. A kolega ma już 10 miesięcy i też sie bawi więc trochę może nam posłuży.
A ten muzyczny ocean jest naprawdę fajny. Zwierzaczki tam się przekręcają, wydają dźwięki. Myślałąm, że jest jeszcze za mała ale świetnie się tym już bawiła. A kolega ma już 10 miesięcy i też sie bawi więc trochę może nam posłuży.
A my byliśmy w poniedziałek na zakupkach i kupilismy Mateuszkowi TRON. nie, nie nocnik tylko krzesełko, w którym uwielbia siedzieć i brajać. Wszystko tylko nie szamać-eeee, pewnie zakuma, ze można sobie w nim jeść . Spróbuję cosik wkleić. Oprócz tego kupiłam kilka ciuszków, bodziaki itp. Aaaa i taką zabawkę, którą jak się potrząśnie to się chichra i wydaje różne odgłosy. Jak narazie to ja mam większy ubaw niż Mateuszek, a co tam mamie też sie trochę należy.
reklama
Podziel się: