reklama
no i ja mam problemy z karmieniem - mala siedzi przy cycu praktycznie co godzine ... tez byly problemy z chwytaniem piersi i poranionymi brodawkami ... ale jako to przynajmniej mija juz ... do tego mam bardzo duzo pokarmu i musze go odciagac (najswiezszy zakup to wpasnie odciagarka ...) zeby sie nie nabawic zapalenia piersi ...
Magdaleona
Fanka BB :)
Idzia głowa do góry, jeszcze chwilka i mała się nauczy ssać i wszystko wyjadać, a laktator to faktycznie bardzo przydatny zakup.
A my W KOŃCU wczoraj odebraliśmy wózek - oczywiście nie wszystko bo nie wszystko doszło i np rama jest srebrna a nie czarna, no i nie ma najważniejszej części fotelika samochodowego, który miał robić za gondolkę, dlatego na razie używam spacerówki na spacerkach - rozkładam ją do leżenia, zakładam budkę i tak jeździmy, ale jak widać małej te braki nie przeszkadzają w spaniu (dziś byłyśmy na polku 3 godzinki i nawet karmiłam w parku ;D )
A my W KOŃCU wczoraj odebraliśmy wózek - oczywiście nie wszystko bo nie wszystko doszło i np rama jest srebrna a nie czarna, no i nie ma najważniejszej części fotelika samochodowego, który miał robić za gondolkę, dlatego na razie używam spacerówki na spacerkach - rozkładam ją do leżenia, zakładam budkę i tak jeździmy, ale jak widać małej te braki nie przeszkadzają w spaniu (dziś byłyśmy na polku 3 godzinki i nawet karmiłam w parku ;D )
martap22
Mama kwietniowa 2006
Kosmi,Magdaleona-swietne wozki. A ja wlasnie mysle o zakupie nosidelka, ale nie wiem jaki wybrac. i jakis fotelik do autka by sie na pozniej przydal,ale to jeszcze czas na to.a ja ostatnio nic nie kupuje malej,no chyba ze pieluchy.ubranken pod dostatkiem,kosmetykow tez,sprzet jako taki jest,tylko wlasnie to nosidelko za mna chodzi,ale czy nie za wczesnie dla takiego malucha?
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi, Magdaleona fajne wózki.
Martap22 nosidełko ze stelażem to raczej za wczesnie, ale moze chusta (www.chusta.pl) ??
Martap22 nosidełko ze stelażem to raczej za wczesnie, ale moze chusta (www.chusta.pl) ??
martap22
Mama kwietniowa 2006
cos nikt sie tu nie pojawia, czyzby zadna z nas nie robila zakupow)
ja ostatnio zaopatrzylam sie w parasol taki do wozka by troche chronil przed sloncem,kupilam tez malej grzechotke do wozka wiec jak nie spi to ma na co patrzec,najbardziej upatrzyla sobie slonika)wczesniej tez miala zabawki ale wisuialy po bokach i musiala odwracac glowke zeby na nie popatrzec.poza tym to kupuje na biezaco ciuszki i pampersy)
ja ostatnio zaopatrzylam sie w parasol taki do wozka by troche chronil przed sloncem,kupilam tez malej grzechotke do wozka wiec jak nie spi to ma na co patrzec,najbardziej upatrzyla sobie slonika)wczesniej tez miala zabawki ale wisuialy po bokach i musiala odwracac glowke zeby na nie popatrzec.poza tym to kupuje na biezaco ciuszki i pampersy)
A ja wczoraj namowilam tatuska na zakup nosidelka ;D jak przyjdzie to na pewno zdam relacje z tego jak malej sie podoba. Ja mam nadzieje ze bedzie jej sie podobalo, bo mam w planach je troche wykorzystac. Po domku ponosic i na krotkie wieczorne spacerki. Udalo mi sie dorwac baby bjorn active (w planach sa tez gorki) dosc tanio na allegro.
Rybcia_21
Fanka BB :)
a My dziś zakupiliśmy nową pościel 5 częściową na Allegro.
A tak ona wygląda.
http://www.allegro.pl/item115331131_nowa_posciel_120x80_5_cz_z_baldachimem_zobacz_.html
A tak ona wygląda.
http://www.allegro.pl/item115331131_nowa_posciel_120x80_5_cz_z_baldachimem_zobacz_.html
reklama
Podziel się: