reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
no i ja mam problemy z karmieniem - mala siedzi przy cycu praktycznie co godzine ... tez byly problemy z chwytaniem piersi i poranionymi brodawkami ... ale jako to przynajmniej mija juz ... do tego mam bardzo duzo pokarmu i musze go odciagac (najswiezszy zakup to wpasnie odciagarka ...) zeby sie nie nabawic zapalenia piersi ...

Idzia głowa do góry, jeszcze chwilka i mała się nauczy ssać i wszystko wyjadać, a laktator to faktycznie bardzo przydatny zakup.
A my W KOŃCU wczoraj odebraliśmy wózek - oczywiście nie wszystko bo nie wszystko doszło i np rama jest srebrna a nie czarna, no i nie ma najważniejszej części fotelika samochodowego, który miał robić za gondolkę, dlatego na razie używam spacerówki na spacerkach - rozkładam ją do leżenia, zakładam budkę i tak jeździmy, ale jak widać małej te braki nie przeszkadzają w spaniu (dziś byłyśmy na polku 3 godzinki i nawet karmiłam w parku ;D )

Kosmi,Magdaleona-swietne wozki. A ja wlasnie mysle o zakupie nosidelka, ale nie wiem jaki wybrac. i jakis fotelik do autka by sie na pozniej przydal,ale to jeszcze czas na to.a ja ostatnio nic nie kupuje malej,no chyba ze pieluchy:).ubranken pod dostatkiem,kosmetykow tez,sprzet jako taki jest,tylko wlasnie to nosidelko za mna chodzi,ale czy nie za wczesnie dla takiego malucha?

cos nikt sie tu nie pojawia, czyzby zadna z nas nie robila zakupow:))
ja ostatnio zaopatrzylam sie w parasol taki do wozka by troche chronil przed sloncem,kupilam tez malej grzechotke do wozka wiec jak nie spi to ma na co patrzec,najbardziej upatrzyla sobie slonika:))wczesniej tez miala zabawki ale wisuialy po bokach i musiala odwracac glowke zeby na nie popatrzec.poza tym to kupuje na biezaco ciuszki i pampersy:))

też ostatnio kupiłam parasolke do wuzka ale jeszcze nie miałam okazji jej przetestować bo Kubuś jest chory i nie możemy wychodzic na spacery :(

A ja wczoraj namowilam tatuska na zakup nosidelka ;D jak przyjdzie to na pewno zdam relacje z tego jak malej sie podoba. Ja mam nadzieje ze bedzie jej sie podobalo, bo mam w planach je troche wykorzystac. Po domku ponosic i na krotkie wieczorne spacerki. Udalo mi sie dorwac baby bjorn active (w planach sa tez gorki) dosc tanio na allegro. :)

reklama
Do góry