reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Jak widać żyrafki opanowały świat... śliczny kocyk
Rybcia_21
Śliczny kocyk.
czarownica
jaaaki ladny kolorowy
Anek@
IZA1 mam identyczny kocyk !!!! z reszta na zdjeciu w rogu widac jak Kubek jest w niego zawiniety zyrafki gora- chociaz na poczatku myslelismy ze to osiolek, jakos nikt sie nie przyjrzal dokladnie ;D
W swieta moi rodzice a dziadkowie Kubka kupili mu karuzele misie fisher price- super zabawka, tylko narazie to ja przy niej usnelam, bo moje malenstwo jeszcze nie widzi jak sie misie kreca, mam wrazenie ze widzi tylko swiatelka z projektora na scianie ale zabawka super musze poczekac az Kubek bedzie wiekszy i w pelni sie nia bedzie bawic.
W swieta moi rodzice a dziadkowie Kubka kupili mu karuzele misie fisher price- super zabawka, tylko narazie to ja przy niej usnelam, bo moje malenstwo jeszcze nie widzi jak sie misie kreca, mam wrazenie ze widzi tylko swiatelka z projektora na scianie ale zabawka super musze poczekac az Kubek bedzie wiekszy i w pelni sie nia bedzie bawic.
Magdaleona
Anek@ moja Oliwka też jeszcze nie widzi misiów... ale wszystko przed nimi dopiero w 2 miesiącu dzieci powinny zacząć wodzić oczkami za poruszającymi się przedmiotami, a poza tym widzą dobrze na odległość około 20 cm - a u mnie np misie wiszą jakieś 40 cm nad główką Oliwki. Za to muzyczka wyraźnie ją uspokaja - tylko że baterie już sie wyczerpały szkoda, że nikt nie pomyślał i nie zrobił takiej zabawki na prąd...
reklama
Anek@
Magdaleona masz racje z tym ze ta zabawka powinna byc na prad i na baterie(to zabezpieczenie aby wsadzic baterie trzeba srubki powykrecac tez jest denerwujace ale pewnie to bariera dla dzieci zeby same nie wyciagnely ), bo te bycze baterie pewnie na dlugo nie wystarczaja ja mam ja dopiero od poniedzialku wiec zobaczymy jak dlugo wytrzyma. A melodyjki faktycznie uspokajaja Kubek przy nich zasypia i niestety ja tez ;D
Podziel się: