reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
tak, tak - jestem pewna ze wszystkie cos kupijemy - ja tez dokupilam parasolke do wozka - bo mamy plytki daszek ...
mala dostala tez odstatnio tak zachwalana ksiazeczke tiny-love :) no a najwiecej to kupujemy huggiesow :)

A ja dziś kupiłam już trzecią parasolkę :( Niestety bardzo dużo z nich korzystamy, bo mały prawie od rana do wieczora jest na dworze - minimum 4-6 godzin. No i nie wytrzymują eksploatacji. Łamie się trzonek wewnątrz spręzynek do regulacji. Dwie pierwsze były firmy Bomix (czy jakoś tak) dziś kupiłam Tako - może bedzie bardziej wytrzymała?

Przyszło nosidełko :D Jest świetne! Już je dzisiaj wypróbowałam :) Poszłam z żabką na mały spacerek, 20 minutek, do parku koło domku. Troszkę się bałam, że jej się nie spodoba i się wiercić będzie, ale nie, była zachwycona, patrzyła na wszystko z tak rozdziawona buzią i takimi wielkimi oczami, że ja tez byłam zachwycona :) I oczywiście wszystkie babcie w parku ze wszystkich ławeczek musiały powiedzieć " o popatrz..." ;)

Znów dawno tu nikt nie zaglądał, więc nadrabiam straty żebyśmy o wątku nie zapomniały ;D
Oto Karolinka w zakupionym ostatnio krzesełku, wklejałam w galerii ale jakos się nie wkleiło więc ponawiam. Już nie mogę się doczekać jak będę ją w nim karmić :p

reklama
Do góry