reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Magdalena- bardzo ładny wózek, nie wygląda na używany :)
Idzia ja podobnie jak Ty mam wózek który ma ok. 6 lat. Dostałam go od siostry po moim chrześniaczku i cały czas się zastanawiam czy kupić inny czy nie. Chciałam mieć taki bardziej nowoczesny, nowy, bo przecież teraz jest inna moda. Ale jak się nad tym zastanowiłam to chyba raczej nie bedziemy kupować. Jak jest to po co wydawać na nowy. Musimy go poskładać, wyczyścić i zobaczymy, cały czas się jeszcze waham ale szczerze mówiąc troche szkoda mi kasy na nowy.

stwierdziłam, że jednak moja malutka musi mieć jakieś "kobiece" akcenty w swojej garderobie :D i właśnie dziś przyszły:

mam też kombinezonik taki dosyć cieniutki, więc dzidziowe ciuszki już w pełni skompletowane można brac się za wielkie pranie :)

iza - ja nie zamierzam kupowac nowego wozka - z tego bylam bardzo zadowolona - byl wygodny i latwo sie nim jezdzilo - byl tez lekki i latwo sie skladal - a skoro jest w dobrym stanie to nie zmieniamy go;

No to dziś pochwalę się wózeczkiem :)

wozek1.jpg
wozek2.jpg

ZuczeK bardzo ładny wózeczek i ponoć tako są bardzo dobrze amortyzowane i dla dzidzi jak mercedesy. Niestety jedyny minus to waga, ale nie każdy musi na nią zwracać uwagę. Gratuluję udanego zakupu :) Ładne kolorki :)

reklama
Zuczku bardzo ładny wózek. Ja też się nad nim zastanawiałam, bo akurat o wagę nie musze się martwić ponieważ mieszkam w parterowym domku.

Do góry