reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi jak zobaczyłam opony to się sama zaczęłam zastanawiać czy ten wózek w ogóle jeździł (jak nówki), ale tapicerka jest z zewnątrz lekko wyblakła (w porównaniu ze środkiem), tyle, że tak równomiernie, że się to nie rzuca w oczy. No ale czy będzie się dobrze i bezawaryjnie spisywał zobaczymy wkrótce
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dzięki Idzia mi też się bardzo podoba, choć to jakiś stary wzór. Ale za to wolę żywe kolory dla dziecka niż szarości i przygaszone "wojskowe" zielenie. Niech będzie pogodnie i wiosennie także w wózeczku
magdalena - my tez mamy stary wozek - ma pewnie z 6 lat, kupilismy juz uzywany po jednym dziecku - w bardzo dobrym stanie, potem nasz michal w nim jezdzil, potem corka znajomych i teraz wraca do nas jest granatowy z wstawkami w biala kratke - na lato moglby byc jasniejszy - ale trudno - ostatnio uzywalismy go w zime i8 byl ok
Magdaleona
Fanka BB :)
Uff kolejny nadrobiony wątek.
Anek@ super pokoik i fajny wózeczk. Magdalena25 bardzo ładny wózek.
Ja po szpitalu mam parę sugestii. Po pierwsze dzieciaczki jak zauważyłam nie lubią jak im rączki i nózki lataja - bo się wtedy boją. Dlatego mała cały czas leży zawinięta w rożku - problem pościeli poszedł w niepamięć. Przydało się kilka pieluszek tetrowych - dziecku się ulewa po jedzeniu, można fajnie zawinąć w nie dziecko, połozyć na przewijaku itp. Ja dziś wysłałam męża po dodatkowe bo miałam tylko 10. Skarpeteczki się przydają, bo pomimo że Oliwka jest ubrana w pajacyk i leży w rożku czasem ma zimne stópki - dlatego pod pajacyk ubieram skarpeteczki. Rączki mała ma zawinięte więc łapki się nie przydają.
W szpitalu bardzo przydał mi się stanik. Do tego niestety piersi mam strasznie obolałe od karmienia i (nie chcę Was straszyć) ale brodawki są popękane do krwi. Niestety wkładki laktecyjne tylko podrażniały piersi i musiałam szybko kupować muszle laktacyjne (brodawka jest pod takim jakby balonem i nie ma kontaktu z żadnym materiałem, do tego muszla jest wentylowana i jest dopływ powietrza - POLECAM)
Anek@ super pokoik i fajny wózeczk. Magdalena25 bardzo ładny wózek.
Ja po szpitalu mam parę sugestii. Po pierwsze dzieciaczki jak zauważyłam nie lubią jak im rączki i nózki lataja - bo się wtedy boją. Dlatego mała cały czas leży zawinięta w rożku - problem pościeli poszedł w niepamięć. Przydało się kilka pieluszek tetrowych - dziecku się ulewa po jedzeniu, można fajnie zawinąć w nie dziecko, połozyć na przewijaku itp. Ja dziś wysłałam męża po dodatkowe bo miałam tylko 10. Skarpeteczki się przydają, bo pomimo że Oliwka jest ubrana w pajacyk i leży w rożku czasem ma zimne stópki - dlatego pod pajacyk ubieram skarpeteczki. Rączki mała ma zawinięte więc łapki się nie przydają.
W szpitalu bardzo przydał mi się stanik. Do tego niestety piersi mam strasznie obolałe od karmienia i (nie chcę Was straszyć) ale brodawki są popękane do krwi. Niestety wkładki laktecyjne tylko podrażniały piersi i musiałam szybko kupować muszle laktacyjne (brodawka jest pod takim jakby balonem i nie ma kontaktu z żadnym materiałem, do tego muszla jest wentylowana i jest dopływ powietrza - POLECAM)
reklama
magdaleona - na szczescie popekane brodawki nie sa regula ja pamietam ze nie mialam z tym nigdy problemu mimo ze karmilam malego 1,5 roku i bardzo szybko wyrosly mu pierwsze zabki a tak na marginesie to wczoraj wlasnie michalowi wypadl pierwszy mleczak niedlugo my bedzimey sie chwalic pierwszymi zabakmi u naszych maluszkow - czas szybko leci
Podziel się: