reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Iza1 wózeczek bardzo fajny moim zdaniem, od razu zwróciłam uwagę na becik no i śliczne psiaki.
Co do torby, to ja dostałam razem z wózkiem, ale ona była osobno dokupowana i nie jest z kompletu. Ale ma specjalne zatrzaski do mocowania na wózek, w środku ceratkę i poręczne kieszonki na drobiazgi, no i jest bardzo pojemna. A więc gdzieś tam pewnie można kupić takie "uniwersalne" torby do wózków i nie powinnaś mieć z tym problemów. Kolorek tez jakiś dopasujesz. Ja mam akurat granatową torbę.

reklama
Magdalena dzięki, musze się rozejrzeć za tą torbą ale nie wiem czy teraz czy dopiero jak już będzie dzidzia. Teraz to mi się w ogóle nie chce z domu wychodzić  ::) chyba że pogoda będzie sprzyjająca. Pewnie też kupie granatową bo taka będzie najlepiej pasować :)

Iza, bardzo ładny wózek. I nie pozwalam Ci mieć jakiś kompleksów, bo naprawdę jest fajniutki :)

A pieluszki to podobno lepiej mieć jakieś ze sobą. Mi pani powiedziała, że mają pieluchy, ale lepiej dla własnego spokoju coś wziąć, bo nie wiadomo czy nie zabraknie.

Iza, mi mówiła o pampersach. Ale tetrowe może też dobrze mieć? Ze dwie. Tak dla wytarcia buźki amluszka, albo do karmienia.

iza - wozek jest ok :)
a jezeli chodzi o torbe to ja tez mam osobno dokupowana - taka fajana rozkladana - moze sluzyc jako przewijak (w srodku ma cerate) w niesprzyjajacych warunkach; jak widac nie ma problemu z dokupieniem torby - tez mam granatowa :) popytaj sie w sklepach z wozkami;
ja zamierzam tez wziac ok 20 pampersow i ze 2-3 tetrowe - tak jako szmatki dla dzidzi - awsze sie do czegos przydadza :)

Iza śliczny wózek i kocyk tez mi się podoba nawet musze powiedzieć że,taki sam oglądałam na allegro i chciałam kupić.Ale spodobał mi się z Kubusiem Puchatkiem i go kupiłam.A co do torby do wózka to pewnie że można dokupić osobno.Ja akurat kupiłam z gazetką Mamo to Ja.

Wy juz prezentujecie swoje wozeczki a ja dopiero w sobote ide zamowic:)a mam pytanko, czy nowa posciel do lozeczka trzeba wyprac wczesniej i czy tez rzeczy od wozeczka tez? bo ja nie wiem.

reklama
Ja piorę dokładnie wszystko co się tylko da. A więc nie tylko pościel, ale i wypełnienia wyprałam, kocyki, śpiworek, rożek.

Do góry