reklama
Dzięki dziewczyny Wóżek sponsorowała Teściowa Kolor wybierałam ja. Trochę było z tym wojny, bo ona chciała szary z elementami pomarańczowymi, fuuuuuj. Prawie na noże poszło No ale tą batalię ja wygrałam
Wózek rzeczywiście jest ciężki. Będzie problem jak winda wysiądzie Ale na razie się tym nie przejmuję. Wóżek jest solidny i praktyczny.
Wózek rzeczywiście jest ciężki. Będzie problem jak winda wysiądzie Ale na razie się tym nie przejmuję. Wóżek jest solidny i praktyczny.
Magdaleona
Fanka BB :)
Kosmi śliczne pajacyki i małej napewno będzie pięknie w różowym.
Żuczku dobrze że wygrałaś wojnę na kolory - bardzo ładny wózeczek (ja będę mieć cały w kolorze takiego niebieskiego)
Żuczku dobrze że wygrałaś wojnę na kolory - bardzo ładny wózeczek (ja będę mieć cały w kolorze takiego niebieskiego)
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi o ile pamiętam ty się przymierzałaś do szpitala bielańskiego? Bo jeśli tak, to pieluszki musisz mieć swoje. Na szkole rodzenia radzili nam ok 20 sztuk.
Dziś ja też się czymś pochwale Nie mogę jeszcze wkleić zdjęcia łóżeczka ale za to wózek mam już gotowy Nie jest taki śliczny jak np. ten od Żuczka ale chyba może być. Wklejam też ten kocyk o którym mówiłam, a w wózku widać misiowy becik
reklama
Kosmi dzięki, jedyne czego mu brakuje to torby. Musze sobie jakąś do niego dokupić.
A co do pieluch to ja spakowałam całą paczkę ale teraz zastanowiłam się nad tym że to chyba za dużo : Za to tetrowych musze jeszcze dokupić bo mam tylko 5
A co do pieluch to ja spakowałam całą paczkę ale teraz zastanowiłam się nad tym że to chyba za dużo : Za to tetrowych musze jeszcze dokupić bo mam tylko 5
Podziel się: