reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Kosmi słodziutkie pajacyki :)

Żuczku śliczny wuzeczek, kolorki super :)

Ja mam wuzek używany po Kasi ma prawie 5 lat nie zamierzam kupować nowego, szkoda kasy jak ten jeszcze sprawny choć nie taki piękny jak te nowe

reklama
Kosmi - prześliczne ubranka dla dzidziolka :)
Żuczek- ten Twój wózek jest naprawdę super, super kolorki i w ogóle, aż mi zal że ja takiego nie bede mieć :( ale trudno.

Dzięki dziewczyny :) Wóżek sponsorowała Teściowa :) Kolor wybierałam ja. Trochę było z tym wojny, bo ona chciała szary z elementami pomarańczowymi, fuuuuuj. Prawie na noże poszło ;) No ale tą batalię ja wygrałam :D
Wózek rzeczywiście jest ciężki. Będzie problem jak winda wysiądzie ;) Ale na razie się tym nie przejmuję. Wóżek jest solidny i praktyczny.

Żuczku fajowy wózek :)

ja dziś znowu zaszalałam i kupiłam... pampersy ;D
właściwie to nie wiem czy w szpitalu dają, w większości chyba tak... na wszelki wypadek spakuje pare sztuk :)

Kosmi śliczne pajacyki i małej napewno będzie pięknie w różowym.
Żuczku dobrze że wygrałaś wojnę na kolory - bardzo ładny wózeczek (ja będę mieć cały w kolorze takiego niebieskiego) ;)

Kosmi o ile pamiętam ty się przymierzałaś do szpitala bielańskiego? Bo jeśli tak, to pieluszki musisz mieć swoje. Na szkole rodzenia radzili nam ok 20 sztuk.

Dziś ja też się czymś pochwale :) Nie mogę jeszcze wkleić zdjęcia łóżeczka ale za to wózek mam już gotowy :) Nie jest taki śliczny jak np. ten od Żuczka ale chyba może być. Wklejam też ten kocyk o którym mówiłam, a w wózku widać misiowy becik :)

magdalena25 dzieki za informacje, to musze pół paczki zabrac.. :)

iza1 eee Twojemu wózeczkowi nic nie brakuje, ważne żeby miał wszystko co potrzeba i się dobrze sprawował :) a psiaki są fajowe :D

reklama
Kosmi dzięki, jedyne czego mu brakuje to torby. Musze sobie jakąś do niego dokupić.
A co do pieluch to ja spakowałam całą paczkę ale teraz zastanowiłam się nad tym że to chyba za dużo ::) Za to tetrowych musze jeszcze dokupić bo mam tylko 5 :p

Do góry