reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Woloszki, super zakupowe szalenstwo.
Ja musze sie pochwalic, mało robie zakupów na allegro, ale dziś udało mi się wygrać to. Zależało mi strasznie, bo Olo ma ostatnio "fisia" na punkcie Kubusia Puchatka, Tygryska - bryka jak "Tylysiek" i Maleństwa. A na Kłapołuchego mówi "Osiołek Matołek". :-) Nie wspomnę o tym, ze jak pytam co czytamy na dobranoc to słyszę "Kubusia"... Codziennie... :dry:

Załączniki

• 327303766.jpg
    327303766.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
A u nas owszem Kubusia lubimy ale nie szalejemy, Maja dopiero odkryla teletubisie.
No ale najbardziej lubimy parking z winda, myjnia Wadera od Maksia :-):-):-)Dzien dzien sie nim bawi.

Irlandia jak maja jeszcze te koszule to prosze o linka,swietna jest a ja mam swira na pukncie tygryska z puchatka.Reszta to pal licho :-D ale ten tygrys..................

Vici nie patrz na rozmiar. Zmierz dokladnie Victora i na aukcjach podaja wymiary ubranek. JA tak robie bo Maja to nie wymiarowa jest na dlugos jej kupuje na 104 ale wszystko wtedy jest za szerokie bo jest waziutka w piersiach (nie po mamie hehehehe)

reklama
Do góry