reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Wlosy zrobuione nawet mi sie podobaja i rodzince tez. Mama nawet przy okazji jak dziadzi dzwonil stwierdzila ze wygladam inaczej :-):-)
Darkowi sie pokazalam wieczorem w nowych strojach i powiedzial z emu sie podobam :-):-):-) Naweet kolczyki mi dzis kupil :-):-):-):-)
A zdjecia zrobie jak pojade do mamy :tak::tak:

NOrmalnie w lowie mi sie poprzewracalo, szalenstw zakupowych ciag dalszy. Wczoraj kupilam sobie bielizne i nowa torbe. Ale z ta torba to dopiero szalenstwo nie wiem do czego ona bedzi mi pasowac. Jest duza i w paski bialo turkusowe. Ale mi sie spodobala nawet darek nie marudzil jak z nia przyszlam ;-);-);-)

woloszki my chyba coś mamy wspólnego z tym turkusowym kolorem
Ja ostatnio kupiłam staniczek i 3 pary matek właśnie w turkusowym kolorze
woloszki ja mam turkusowe laczki mogę Ci na jakiś spacerek pożyczyć do tej torby :rofl::rofl::rofl::rofl:

reklama
NO wlasnie do Buby :-D:-D:-D
Mam zamiar soibie do tego kupic jakis turkusowy szaliczek z takich cienkich albo bizuterie (korale i kolczyki) w tym kolorze. A jak nic nie znjade to Maja bedzie w niech chodzic bo ma spodnie i spudniczke w tym kolorze, juz musialam ja przed nia schowac ;-);-);-)

Do góry