reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Wlosy zrobuione nawet mi sie podobaja i rodzince tez. Mama nawet przy okazji jak dziadzi dzwonil stwierdzila ze wygladam inaczej :-):-)
Darkowi sie pokazalam wieczorem w nowych strojach i powiedzial z emu sie podobam :-):-):-) Naweet kolczyki mi dzis kupil :-):-):-):-)
A zdjecia zrobie jak pojade do mamy :tak::tak:

NOrmalnie w lowie mi sie poprzewracalo, szalenstw zakupowych ciag dalszy. Wczoraj kupilam sobie bielizne i nowa torbe. Ale z ta torba to dopiero szalenstwo nie wiem do czego ona bedzi mi pasowac. Jest duza i w paski bialo turkusowe. Ale mi sie spodobala nawet darek nie marudzil jak z nia przyszlam ;-);-);-)

woloszki my chyba coś mamy wspólnego z tym turkusowym kolorem
Ja ostatnio kupiłam staniczek i 3 pary matek właśnie w turkusowym kolorze
woloszki ja mam turkusowe laczki mogę Ci na jakiś spacerek pożyczyć do tej torby :rofl::rofl::rofl::rofl:

reklama
NO wlasnie do Buby :-D:-D:-D
Mam zamiar soibie do tego kupic jakis turkusowy szaliczek z takich cienkich albo bizuterie (korale i kolczyki) w tym kolorze. A jak nic nie znjade to Maja bedzie w niech chodzic bo ma spodnie i spudniczke w tym kolorze, juz musialam ja przed nia schowac ;-);-);-)

Do góry