reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Maarta - no właśnie mówię, że nie za mały - Wiktorek jest tylko 3,5 miesiąca starszy a dostał to łóżeczko już jakiś czas temu.
Ale pewnie, że przetestuj:-)

Bajeranckie te auta! Rozmiar jak normalny dziecięcy tapczanik, ale cena powala :-(
Jak się nie zrujnujemy na budowę, to może... może...
Ale wątpię - jakoś mnie cena odstrasza. Sknerzę przy takich wydatkach.

dziewczynki poszukuje na Allegro pralek takich do zabawy ale chyba tempa jestem bo nie moge znależć.
A chce kupić Dominice na Wielkanoc bo siostrzenica ma taki automat i cały czas się Domini nim bawi.
Jak coś znajdziecie to proszę podajcie link

Edit. już znalazłam pralki do zabawy.

A ja dzis zaszalalam, kupilam SOBIE dwie bluzki, dwie pary spodni i dzis ide do fryzjera. A co tam mi sie tez cos nalezy :-):-):-):-)
Jeszcze musze popracowac nad Darkiem bo mi buty teraz nie pasuja, przydalaby sie jeszcze nowa torba i kurtka hehehehehehe. Wisona idzie wiec musze wygladac wiosennie :-):-):-):-)

reklama
Do góry