reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Bajeranckie te auta! Rozmiar jak normalny dziecięcy tapczanik, ale cena powala :-(
Jak się nie zrujnujemy na budowę, to może... może...
Ale wątpię - jakoś mnie cena odstrasza. Sknerzę przy takich wydatkach.
Jak się nie zrujnujemy na budowę, to może... może...
Ale wątpię - jakoś mnie cena odstrasza. Sknerzę przy takich wydatkach.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun to autko jest bajeranckie.
Rybcia_21
Dziewczyny a ja znalazłam coś takiego i w niższej cenie
Little Tikes łóżko - smochód wyścigowy 7824 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
A dla dziewczynek takie coś mi się podoba.
DOSTĘPNY OSTATNI ZESTAW MEBLI DZIEWCZYNKA DORA US (325728461) - Aukcje internetowe Allegro
Little Tikes łóżko - smochód wyścigowy 7824 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
A dla dziewczynek takie coś mi się podoba.
DOSTĘPNY OSTATNI ZESTAW MEBLI DZIEWCZYNKA DORA US (325728461) - Aukcje internetowe Allegro
Rybcia_21
dziewczynki poszukuje na Allegro pralek takich do zabawy ale chyba tempa jestem bo nie moge znależć.
A chce kupić Dominice na Wielkanoc bo siostrzenica ma taki automat i cały czas się Domini nim bawi.
Jak coś znajdziecie to proszę podajcie link
Edit. już znalazłam pralki do zabawy.
A chce kupić Dominice na Wielkanoc bo siostrzenica ma taki automat i cały czas się Domini nim bawi.
Jak coś znajdziecie to proszę podajcie link
Edit. już znalazłam pralki do zabawy.
Rybcia_21
joaśka dziękuje bo ja tylko kilka znalazłam a Ty mi tu całą game dałaś
Jest w czym wybierać
Jest w czym wybierać
A ja dzis zaszalalam, kupilam SOBIE dwie bluzki, dwie pary spodni i dzis ide do fryzjera. A co tam mi sie tez cos nalezy :-):-):-):-)
Jeszcze musze popracowac nad Darkiem bo mi buty teraz nie pasuja, przydalaby sie jeszcze nowa torba i kurtka hehehehehehe. Wisona idzie wiec musze wygladac wiosennie :-):-):-):-)
Jeszcze musze popracowac nad Darkiem bo mi buty teraz nie pasuja, przydalaby sie jeszcze nowa torba i kurtka hehehehehehe. Wisona idzie wiec musze wygladac wiosennie :-):-):-):-)
reklama
Podziel się: