Priscilla tej samej firmy kupilas? Daj znamiar to sama podskocze do tego marketu i kupie Majce. Dzis juz dzwonila Mai chrzesna z pytaniem co dzieciakom kupic na swieta ;-)Tylko skad ja mam wiedziec. Dzis maks jak bylismy na zakupach mowi, mamo idziemy do zabawkowego ozbaczyc co mi Mikolaj moze kupic
reklama
Priscilla Super ta kuchnia a cena to juz wogole rewelka!!!!Na allegro dwa razy tyle kosztuje....
Ja dla siostrzenicy zakupilam takowa tez smoby :http://www.allegro.pl/item264346880_berchet_kuchnia_tradycyjna_smoby_gwarancja_hit_.html
i robi furore ale jak widze przeplacilam
Co do uczniaczka-szczeniaczka Franek dostal go jak mial 6 miesiecy i wtedy najbardziej go interesowal tak gdzies do 10 miesiaca.aA teraz lezy i sie kurzy bo to zadna rewelka pewnie skoro on nazywa wszystkie czesci ciala....i woli mamie palec w oko czy wnos wkadac ;-)
My na swieta zadecydowalismy ze kupimy malemy samochod na akumulator.Poniewaz jego pasja do motoryyzacji ktora sie zaczela pol roku temu nadal sie rozwija chcemy zainwestowac i niech demoluje swoja fure anie nasze(Franek przynajmniej godzine dziennie musi spedzic w samochadzi bo inaczej smutek wielki,wiec wsadzam go do auta,zamykam centralnym,pije kawke w domu i dogladam przez okno co moj maly rajdowiec kombinuje w srodku...)
Testowalismy juz rozne autka i niestety te w cene 400-800 zl to sa chinskie produkty ktore po pierwszej przejazdzce juz szwankowaly a szkoda bo strasznie podobal sie nam i frankowi taki jeep:
http://www.allegro.pl/item263839936_jeep_blue_police_dl_110cm_max_waga_dziecka_50kg.html.Ale niestety jego jakosc pozostawiala wiele do zyczenia...:-(
Zatem wybralismy takie cudo nie do zdarcia i dwuosobowe:http://www.allegro.pl/item265082709_auto_gaucho_rock_in_12_v_z_firmy_peg_perego.html
Cala rodzinka sie zrzuca i zamiast miliona pierdolek jak w zeszlym roku dostanie jeden konkret
Ja dla siostrzenicy zakupilam takowa tez smoby :http://www.allegro.pl/item264346880_berchet_kuchnia_tradycyjna_smoby_gwarancja_hit_.html
i robi furore ale jak widze przeplacilam
Co do uczniaczka-szczeniaczka Franek dostal go jak mial 6 miesiecy i wtedy najbardziej go interesowal tak gdzies do 10 miesiaca.aA teraz lezy i sie kurzy bo to zadna rewelka pewnie skoro on nazywa wszystkie czesci ciala....i woli mamie palec w oko czy wnos wkadac ;-)
My na swieta zadecydowalismy ze kupimy malemy samochod na akumulator.Poniewaz jego pasja do motoryyzacji ktora sie zaczela pol roku temu nadal sie rozwija chcemy zainwestowac i niech demoluje swoja fure anie nasze(Franek przynajmniej godzine dziennie musi spedzic w samochadzi bo inaczej smutek wielki,wiec wsadzam go do auta,zamykam centralnym,pije kawke w domu i dogladam przez okno co moj maly rajdowiec kombinuje w srodku...)
Testowalismy juz rozne autka i niestety te w cene 400-800 zl to sa chinskie produkty ktore po pierwszej przejazdzce juz szwankowaly a szkoda bo strasznie podobal sie nam i frankowi taki jeep:
http://www.allegro.pl/item263839936_jeep_blue_police_dl_110cm_max_waga_dziecka_50kg.html.Ale niestety jego jakosc pozostawiala wiele do zyczenia...:-(
Zatem wybralismy takie cudo nie do zdarcia i dwuosobowe:http://www.allegro.pl/item265082709_auto_gaucho_rock_in_12_v_z_firmy_peg_perego.html
Cala rodzinka sie zrzuca i zamiast miliona pierdolek jak w zeszlym roku dostanie jeden konkret
Czyli odnośnie szczeniaczka macie takie samo zdanie jak ja. I weź teraz kobito przetłumacz to chłopu, jak mu się zabawka spodobała.
Najwyżej on będzie się nia bawił.
No chyba, że go przerobię na zestaw do sprzątania, bo my chyba jednak w porządki uderzymy
Najwyżej on będzie się nia bawił.
No chyba, że go przerobię na zestaw do sprzątania, bo my chyba jednak w porządki uderzymy
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Buba ten dwuosobowy mi się podoba już taki widzieliśmy w zeszłym roku za 400 euro więc u nas to taniej.Cena się nie zmieniła więc poszukaj jeszcze może znajdziesz tańszy My chcemy też go kupić ale na 2 urodzinki właśnie ten dwuosobowy bo mężuś zachorował(dobrze,że nie ma takiego Audi bo chyba fortunę by kosztowało a i tak mąż by się uparł bo audi to jego choroba )Victor na roczek dostał audi :-) to do odpychania ale dalej nie kuma co to kierownica i do czego służy.On jak chce skręcić to trzymając kierownicę prostuje nogi(przednie koła idą w górę)i przetuptuje w bok w kierunku w którym chce jechać a potem buch o ziemie i jedzie dalej.Zaznaczam,że w naszym aucie kręci ile wlezie i w autkach skepowych tych z koszykiem też.Kurde nawet tą kręci ale jak stoi a nie jedzie Franio pewnie juz wie co i jak ale u nas to kiszka
Z kolei mojemu chrześniakowi daliśmy właśnie na 2 urodziny to szybko zakumał o co chodzi,jak autko jedzie i co trzeba zrobić aby jechało .Ale się rozpisałam
A co do szczeniaczka to sama nie wiem.Victor niezabardzo mówi więc u nas może się sprawdzi Franek ma go długo to i może dlatego leży w kąci a dla mojego to zawsze jakaś nowość.Hmmm podpowiedzcie coś niby on do 3 lat jest
Z kolei mojemu chrześniakowi daliśmy właśnie na 2 urodziny to szybko zakumał o co chodzi,jak autko jedzie i co trzeba zrobić aby jechało .Ale się rozpisałam
A co do szczeniaczka to sama nie wiem.Victor niezabardzo mówi więc u nas może się sprawdzi Franek ma go długo to i może dlatego leży w kąci a dla mojego to zawsze jakaś nowość.Hmmm podpowiedzcie coś niby on do 3 lat jest
Asiun, rewelka!! Jak Ty to znalazlas?? Wpisywalam tysiace hasel na allegro i nie mi nie znajdowalo dzieki :-)
Powiem szczerze, że nie pamiętam jak to znalazłam:-) Kilka dni temu szukałam prezentów na Allegro dla Inguni i też zastanawiałam się nad kuchnią i jakoś na to trafiłam
Priscilla
Fan(ka)
Priscilla tej samej firmy kupilas? Daj znamiar to sama podskocze do tego marketu i kupie Majce. Dzis juz dzwonila Mai chrzesna z pytaniem co dzieciakom kupic na swieta ;-)Tylko skad ja mam wiedziec. Dzis maks jak bylismy na zakupach mowi, mamo idziemy do zabawkowego ozbaczyc co mi Mikolaj moze kupic
Tak, tak - identyczna jak na tej ukcji - tez Tefal. Kupilam w realu na Wolskiej/Polczynskiej. Podejrzewam, ze ktos sie troche rabnal wprowadzajac ten kod do systemu ;-)
A autko na akumulator - REWELKA. Wika od roku ma skuter na akumulator i strasznie sie cieszy jak ma okazje na nim pojezdzic, bo w domu nie pozwalam
a my zwariowalismy z Rafałkiem, kupilismy sobie wóz campingowy na wakacje, wyjezdzamy w swiat na cały lipiec
FIAT DUCATO 1.9 TD ROK 1991 (295874949) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
taki sam jak na tej aukcji, tylko odkupilismy od znajomego:-)
bezie fajnie sie podróżowało.
FIAT DUCATO 1.9 TD ROK 1991 (295874949) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
taki sam jak na tej aukcji, tylko odkupilismy od znajomego:-)
bezie fajnie sie podróżowało.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta super sprawa
pozazdrości wam tylko mona
pozazdrości wam tylko mona
Podziel się: