a żebys wiedziała, wszystkie Was odwiedzimy tylko żeby mieć czas:-)Niezły!
No coś Ty margarett - teraz będą mogli zrobić kurs po Polsce i odwiedzić wszystkie kwietniówki ;p
A my się nie będziemy musiały martwić o nocleg dla nich ;-)
reklama
No super Marta teraz tylko urlop i ruszyc w Polske ;-);-);-)
Tez bym chciala tak zwariowac
Margarett nie ma teraz problemow z polami dla takich samochodow. Nawet jak bylismy na mazurach (ale tam chyba Marta nie bedzie jezdzic ) sa pola przeznaczone tylko dla kampingow.
Tez bym chciala tak zwariowac
Margarett nie ma teraz problemow z polami dla takich samochodow. Nawet jak bylismy na mazurach (ale tam chyba Marta nie bedzie jezdzic ) sa pola przeznaczone tylko dla kampingow.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Super mi sie marzy taki woztylko Maarta mam nadzieje,ze nie tylko po PL pojezdzicie
Rybcia_21
Fanka BB :)
To ja się pochwale co dziś Dominice kupiłam
Kupiłam jej Misia coś podobnego NOWY KUBUŚ PUCHATEK - 65 cm (294723093) - Aukcje internetowe Allegro
wielkość ta sama tylko na koszulce Misio ma napisane sunny
I w lepszej tańszej cenie nowego jeszcze z metką w lumpeksie
Kupiłam jej Misia coś podobnego NOWY KUBUŚ PUCHATEK - 65 cm (294723093) - Aukcje internetowe Allegro
wielkość ta sama tylko na koszulce Misio ma napisane sunny
I w lepszej tańszej cenie nowego jeszcze z metką w lumpeksie
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Maarta super pomysł i super wóz!
A po drodze do Vici to ja proponuję Słowację Pisałam już, że nas miejsce zachwyciło mnóstwem atrakcji dla dzieci:
VILLA BETULA
Szczerze polecam - warunki na campingu bardzo dobre!
A po drodze do Vici to ja proponuję Słowację Pisałam już, że nas miejsce zachwyciło mnóstwem atrakcji dla dzieci:
VILLA BETULA
Szczerze polecam - warunki na campingu bardzo dobre!
vici
Hehe no tak zalezy kto z kad jedzie bo po przeczytaniu posta twojego Magda to sobie pomyslalam co SlowacjaMy jezdzimy przez Czechy ale z tamtej strony to fakt lepiej przez Slowacje.Nawet Joaska uderzalaby w Slowacje(chyba)
Prosze kierowac sie na Slowacje ewentualnie Czechy potem na Wieden a reszte napisze zainteresowanym
Prosze kierowac sie na Slowacje ewentualnie Czechy potem na Wieden a reszte napisze zainteresowanym
Magda dzieki za linka, teraz zostało nam tylko podróżowac, jak narazie Oddalismy wóz do stoczni jachtowej do małej renowacji, bo jakos tak po kims dziwnie mieszkać, trzeba go wykończyć po swojemu. Nawet i ogrzewanie jest!
a żebys wiedziała, wszystkie Was odwiedzimy tylko żeby mieć czas:-)
Trzymam Cie za słowo :-) bo mi sie wydaje, że my od Was TAAAAK DALEKO ;-) Dojedziecie?
vici
Właśnie zobaczyłam jak mój mąż zaszalałMówił ostatnio,że na allegro przesadził chyba z ceną i prezent dla Victora na urodziny już kupi.Tak chyba się stanie bo cena stoi już kilka dni,aukcja się kończy dziś ale 3 osoby kupią więc i my(ach te chłopy)
Nowy jeep BMW od złotóweczki.Bez Ceny Minimalnej (295573684) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nowy jeep BMW od złotóweczki.Bez Ceny Minimalnej (295573684) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici no nieźle mąż zaszalał.
Ale prezent super
Ale prezent super
Podziel się: