reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Tak mysle,ze sa zorientuj sie w lidlu bo tam je dorwalam.Podobno buty z lidla sa bardzo dobre:yes:tu o nich nawet w tv mowia co by ludzie sie nie bali i to lekarze.

Super kuchnia i żarełko hehe a jakie tanie:-D
A ja myślę czy małemu nie kupić w końcu szczeniaczka uczniaczka na Gwiazdkę ale czy on już nie za stary na to:confused:

podpinam się pod pytanie, bo mój mąż zachorował na uczniaczka.
Taki drobny szczegół, że rok temu był kategorycznie przeciwny szczeniaczkowi.

Zwariować można z tymi chłopami?

Kurcze, a wiecie za ila kupilam ta kuchnie? za 60 zeta.
Podobala mi sie wczesniej na allegro, ale uznalam, ze moze jeszcze za wczensie, ze zajmie duzo miejsca itp i kupie cos innego, ale wyskoczylam do hippermerketu po pampersy i jak ja zobaczylam w takiej cenie to bez wahania wzielam.
Zastanawialam sie czy nie wziac wszystkich na handel jak po tyle na allegro chodza hehe ;-);-)

reklama
A czy nasze dzieci nie sa za duze na uczniaczka? Viki zna juz wszystkie czesci ciala, wiec funkcja edukacyjna odpada ;-) No, chyba ze nauczy sie piosenek :-D

Do góry