reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ma szczęście,że fuchy ma:-D:-D sam to zapłaci:yes:(to jego słowa hehe)
Fakt,że chcieliśmy mu kupić autko na akumulator na 2 urodzinki ale myślałam o czymś mniejszym narazie.No poczekam do wieczora zobaczymy co będzie:yes:(jak wygramy to gdzie ja będe go trzymać ochhhhhhhhh chyba garaż potrzenby na już;-) )

reklama
Mamy,aukcja wygrana i kupiliśmy go za 561 pln :-) teraz tylko zostaje zastanowić się gdzie on będzie stal:confused:Chyba tam gdzie teraz wózek stoi(i tak nieużywany wiec trzeba sie go pozbyć)byle by tylko wjechał na korytarz przez drzwi to będzie git:yes:

reklama
Nie powiem mąż faktycznie zaszalał ... :-D
A taką furą to sama bym pojeździła, ale udźwig do 30 kg...trzeba schudnąć troszkę ;-) :-D
Hehe no mnie ponad połowa musałaby zniknąć:-D:-D

No i mężuś stwierdził,że nie lubi moro i trzeba go przemalować:baffled::baffled: matko kto kazał mu być lakiernikiem:sorry2: chce to samo co mamy na audi ale walczę o srebrny:tak::blink:

Do góry