reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Namiocik mamy, ale niestety nie ma miejsca aby sie nim na codzien bawic.
Z samochodami super pomysl - jeszcze zadnego nie mamy :-) Narzedzia i wiertarki z pewnoscia tez uciesza mojego szkraba.
Myslalam jeszcze o ciastolinie - ale czy nie za wczesnie? i moze jakis zestaw garnuszkow, filizanek, warzywek itp + kuchenka - ale to moze tez za wczesnie?
A moze cos do sprzatania?? Fajny taki odkurzacz - przydalaby mi sie pomoc w porzadkach :-D Viki za kazdym razem jak rano wychodzimy biegnie do Pani sprzatajacej na klatce bo ma fajne kolorowe wiaderka :-D

reklama
Priscilla Dobrą zabawką dla dziewczynki jest właśnie zestaw sprzątający Dominika dostała jak miała 11m_cy i do dziś się nim bawi.
Dostała też ostatnio komplet takiej małej kawiarenki kubeczki,talerzyki,widelce,łyżeczki i dzbanuszek na picie lubi bardzo się tym bawić.
A i jeszcze też ma plastikową pizzę kupiłam jej w rosmannie i też nią się bardzo lubi bawić.

ostatnio bylismy u znajomych i mala wlasnie bawila sie takim kompletem filizanek i talerzykow :)
ale najwieksza frajde miala jak na talerzyk dostala platki sniadaniowe do jedzenia :) polecam taki zestaw i juz zlozylam zamowienie na prezent pod choinke :)

Wlasnie zapomnialam o zestwie kawowym i kuchennym Priscilla to dobry pomysl u nas Maja dostala od babci i rewelka Maja nalewa herbatki slodzi daje mleczko i podaje nam zebysmy pili. A jak dostala prawdziwego picia do tego kubeczka to normalnie w siodmym niebie byla.
A co do ciastoliny to ja uwazam ze za szybko Maks dostal jak mial 2,5 roku i owszem bawil sie ale szybko mu sie nudzilo bo bylo duzo sprzatania po takiej zabawie :-(

Priscilla U nas ostatnio fororore robi taka tablica:
TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (260614050) - Aukcje internetowe Allegro

plus stempelki:
Mazaki -Stempelki 6szt IKEA (264538199) - Aukcje internetowe Allegro

odkurzacz polecam jaknajbardziej,Frank szaleje za nim i nawet z nim spi :zawstydzona/y:
ale te chinskie po 30-40 zeta niestety szybko sie rozwalaja.
Lepiej dolozyc i kupic taki co to jak dziecko walnie tym czy wlezie na niego nie rozleci sie w drobny mak...
Odkurzacz mini Bosch !!! (260975104) - Aukcje internetowe Allegro

Odkurzacz Rowenta 26130, Smoby / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci

fakt faktm ze za ta cene mozna kupic normalny odkurzacz........

a zestawy sprzatajace to hhit na bobomigach

Franrk jest nadwornym sprzataczem.ma juz zatem moj syn fach w reku

:tak:;-);-);-);-)

ZESTAW DO SPRZĄTANIA Z WIADREM / dla dzieci (263902187) - Aukcje internetowe Allegro

ZESTAW DO SPRZĄTANIA FIRMY PALAU SPRZĄTACZKA Wwa (262037234) - Aukcje internetowe Allegro

a co do ciastoliny to zgadzam sie z Sabinka. Teraz lepsza i tansza jest masa solna czy zwykle ciasto,bo maluch chwile pougniata i leci obsmarowac dom....

Super propozycje Buba tylko u nas Maja ma konkurencje, Maks to by sie zaplakal jak by mu Maja nie dala sie pobawic. Ja odkad pamietam sprzatam jak Maksa nie ma w domu bo pomocnik spowalania mi robote :-):-)
Tak jak dzis uslyszal ze bede piekla ciasto to zaraz szybko zjadl obiad i byl chetny ale zaczal sie bawic samolotami wiec szybko sama zrobilam i ocknal sie ze ma robic ciasto jak je wyjelam z piekarnika :-)
Ale jak rodzinka sie spyta co dzieciakom kupic na swieta to pomysl juz mam :tak:

Buba Antek ma taki zwykły odkurzacz chyba z 50 zł kosztował, tandetny nie jest, trzyma sie i sie nie rozwala a mój syn do najdelikatniejszych nie nalezy. :-D

reklama
W końcu znalazłam buty dla Victorka nie do końca to czego szukałam ale może 2 będą takie jakie chcę:yes: zdiecie dość mało widoczne ale to te ostatnie z tyłu na 1 rzepa
07_3426_b.jpg

Do góry