reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

A to kupilam sobie na urodziny:rofl2: sama bo mezus powiedzial wez kase i idz to poszlam:tak::tak:
kw44_do_11_d.jpg

reklama
no i super prezencik:-)
a wiesz, że i u mnie podobnie kupuje sie prezenty, jakos mój mąż sam nie wpada na pomysł zeby cos od siebie kupić, woli praktyczniej-masz kaske i sobie cos kup;-)

Ja sobie kupuje ale Jackowi tez sie zdaza pomyslec nieraz:-D tyle,ze teraz to ja prowadze finanse a on nawet kodu pin nie zna od swojej karty:-D:-D tzn nie pamieta

Szukam fajnej zabawki dla Viki i kurcze nic nie moge znalezc. Chcialabym zeby to byla zabawka edukacyjna, no i zeby zainteresowala Vike to musi miec duzo bajerow. Podpowiecie czym moge zadowolic swojego urwiska?

Vici u nas tez tak jest, że do niektórych zabawek Antos dopiero teraz dorasta.
Ja nic nie polecę Vicusi bo u nas króluja samochody w każdej postaci, inne zabawki Antka nie interesują. No jeszcze ostatnio dostał zabawkowy odkurzacz to przez 3 dni niczym innym się nie bawił:-D okazalo sie ze zabawka tez wciąga kurz:tak::szok:

WIdze, ze zakupy nie tylko prezentowe udane. Gratuluję! Ja muszę się wybrać w czwartek po jakieś ciuszki typu "biała bluzeczka" do pracy... brrr... w inne dnie pracuję 0830-1830 :-( i w soboty 0830-1530. Cały miesiąc!! A akurat czwartek będę miała wolny i muszę coś kupić, bo moja szafa jest sportowa uszczuplona o stroje w które przestaję się już powoli mieścić.

Marta dlaczego nie mozna polecic samochodu dla Vici. Nie znasz sie hihihi Maja woli samochody od innych zabawek. jak ma wybor to auto przoduje. Jezdzi po scianach lozkach i fotelach ostatnio nawet za Maksem jezdzi po blacie kuchennym :-)
Priscilla ja tam polecam samochody tylko dla naszej Majki najlepsze sa resoraki albo koparki. A dla Vici to bym polecila jakis wiekszy kolorowy z jakimis sygnalami itd....
A jak lubi np sprzety do naprawiania typu kombinerki wkretaki itd... to polecam np takie na baterie rewelka, synkowi sasiadki kupilismy wkreterke na baterie, najpierw slychac dzwiek silnika a pozniej na koniec smiech taki troche straszny ;-);-);-);-)
Ale zabawka jest rewelacyjna Maks powiedzial ze chcialby tez taka.

reklama
Vici SUPER PREZENCIK!!!! JA wlasnie dzis sobie zażyczyłam cos takiego pod choinke :-) hihihi
Co do zabawek, to my ostatnio kupiliśmy Ntalce taki namiocik-domek, po prostu szał ciał :) Natka stamtad prawie nie wychodzi i jak tylko ktos do nas przyjdzie to zaraz go do domu zaprasza :-D
Normalnie ubaw po pachy, jak sie babcia do namiociku ładuje :-D

Do góry