A ja w piątek w Tesco kupiłam bardzo ładne body dla dzidzi - 2 szt. jedno zielone a drugie w kolorowe paseczki. Mają tam naprawdę fajny wybór i ceny przystępne bo zapłaciłam ok. 8 zł. za szt. Były tańsze pakowane po 3 szt. (17 zł.), ale dopiero od rozmiarów 74 a ja skusiłam się na rozmiar 56 (będzie do szpitala). Jak już zauważyłyście kolorki uniwersalne, gdyż nie wiem co się urodzi. W Tesco różowiótkie body były słodziutkie, ale może tym razem będzie chłopak, a ubrany na różowo śmiesznie by wyglądał.
reklama
ja dopiero po przeprowadzce zrobie przeglad rzeczy dla dzidzi i bede wiedziala czego mi brakuje
dokladnie
aska00 pisze:Jak już zauważyłyście kolorki uniwersalne, gdyż nie wiem co się urodzi. W Tesco różowiótkie body były słodziutkie, ale może tym razem będzie chłopak, a ubrany na różowo śmiesznie by wyglądał.
dokladnie
A ja dostałam od koleżaki ogrodniczki ciążowe z grubego sztruksu na zimę, a na wiosnę (kiedy to będzie...) cieńsze, nieogrodniczki.
A mama mi "przegadugadowała", że też ma dla mnie jakieś jeansy i materiał czarny na spodnie zimowe tak, żebym miała do pracy
Całe szczeście, bo juz mi się źle siedzi. I zostały mi tylko 3 pary spodni (jak ja uwielbiam spodnie). A ostatnio brzucho rośnie szybko.
Joaśka
A mama mi "przegadugadowała", że też ma dla mnie jakieś jeansy i materiał czarny na spodnie zimowe tak, żebym miała do pracy
Całe szczeście, bo juz mi się źle siedzi. I zostały mi tylko 3 pary spodni (jak ja uwielbiam spodnie). A ostatnio brzucho rośnie szybko.
Joaśka
Ja w tej chwili noszę już tylko spodnie dla ciężarnych i jestem z tego powodu szczęśliwa, gdyż nic mnie nie uwiera. Dzwoniłam do mojej krawcowej czy uszyłaby mi spodnie ciążowe wraz z tuniką, takie czarne eleganckie, żebym mogła w pracy wyglądać ślicznie i może przyda się na zabawę w styczniu? Dowiedzialam się, że bez problemu, wyniesie mnie to 80 zł. i po co latać po sklepach jak profesjonalistka uszyje to o czym marzę. Jeszcze w tym tygodniu do niej pojadę, żeby na koniec miesiąca na wypłatkę mieć już nowe wdzianko.
ja też chodze w ciążówkach, chodź jak w biodrach mi przybędzie to nie wiem czy w nie wejde... właśnie mam 92cm to już 4cm więcej niż normalnie chodze też w jeansach(biodrówkach) i tylko jak siadam rozpinam guziczek bo jak chodze czy stoje to nic nie uwiera brzucio jest nad spodniami
o i coby się pochwalić...
o i coby się pochwalić...
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dziewczyny a ja w polu! Jeden sweterek koloru żóltego się robi. Drugi, biały, na szydełku, w planach. A ja się nie stroję. Kaski trochę brakuje bo ZUS z pensyjką się spóźnia i wszystko w łazieknę pakujemy. A z drugiej strony malo wychodzę a jak już to zwykle samochodem jadę więc stroić specjalnie się nie muszę. Tylko znając siebie to by mi nastrój trochę poprawiło. Tylko po co jak i tak pół ciąży w szpitalu. A tak za pracą tęsknie! Trochę mam kiepski nastrój, przepraszam, bo nawet po spodnie nie ma sensu jechać! W środę znów pidżamka i łóżko szpitalne
Magdaleona
Fanka BB :)
Kosmi śliczne ogrodniczki! Ja też juz mam pare ciuszków z Allegro, głównie pajace i kilka śpioszków.
właśnie czekam na przesyłki z allegro mam nadzieje, że będe równie zadowolona co z tych spodenek, wylicytowałam pajacyk, śpioszki+kaftanik+śliniaczek, no i mam pare rzeczy na oku... jak widze niektore ciuszki to hm... nie wiem jak to słowami wyrazić - są takie słodziutkie i wogóle trudno się im oprzeć
np coś takiego http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/70/7085/708577/70857750
np coś takiego http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/70/7085/708577/70857750
reklama
dori
Fanka BB :)
Ja jeszcze dla dzidziusia nic nie kupiłam ale już się rozglądałam i mam kilka rzeczy na oku. Miałam upatrzone body jak koszulka na ramiączka biała - taka zwykła ale w identycznych mój mąż latem chodzi i planowałam kupić takie dla chłopczyka żeby moi mężczyźnie wyglądali podobnie ale jak narazie pan doktor przewiduje dziewczynką więc muszę zacząc szukać czegoś bardziej kobiecego.
Co do strojów ciążowych to ostatnio zakupiłam pas ciążowy. Taki jak na zdjęciu. Świetnie wygląda i maskuje przykrótkie już bluzeczki.
Co do strojów ciążowych to ostatnio zakupiłam pas ciążowy. Taki jak na zdjęciu. Świetnie wygląda i maskuje przykrótkie już bluzeczki.
Podziel się: