reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Dzieki dziewczyny za pomoc :-)
Podpowiedzcie mi jeszcze czy te wozki maja tylko przednie kola skretne czy sa tez takie co maja wszystkie?

Priscilla Coneco i Jane maja skretne przednie.
Tez mi sie tak wydaje ze przednie i tylnie skretne to troche ciezko z prowadzeniem moze byc.

Fajne te wozeczki, ale musialabym je zobaczyc w sklepie, bo taki zakup przez net w ciemno to to troche mnie nie przekonuje :-)

Widzę, że tutaj też temat sapcerówek. Otworzyłam taki wątek, ale chyba nikt nie zauwazył. :zawstydzona/y: Ja mam kilka opcji do rozpatrzenia. Wózki z wagą ok. 10 kg odpadają. Zastanawiam się nad tymi:
ARTI - artykuły dziecięce i zabawki
www.chicco.pl - Wózek spacerowy Chicco Ct 0.4 kolor 08
W tym przypadku nie wiem jak to jest z wagą wózka.
Na koniec ten który rozpatrywałam na samym początku Baby Design model Lucky. Ale po rozmowie z panią w sklepie mam wątpliwości bo powiedziala, że mieli trzy i wszystkie trzy były reklamowane.
Myślalam jeszcze o Roan Hugo, ale na stronie Roana nie ma informacji o wadze wózka. Co o tych opcjach myślicie? Niestety większość spacerówek nie ma przekładanej rączki, więc musiałam z niej zrezygnować.
W sklepie proponowano mi też inglesinę ale ma bardzo wąskie siedzisko. Na pewno nie dla Olka!:-D;-)
A fotelik mamy taki: ~ Ramatti ~ Venus ~

Wybaczcie, że tak jeden post po drugim... BUBA dzięki za odpowiedź na innym wątku. ;-)
Doradźcie, chcę Olkowi kupić znów zabawkę z BAWI.
Co byście wybrały?
BAWI (6+) GĄSIENICA MAGDA do złożenia -Wys.0zl (154575233) - Aukcje internetowe Allegro
BAWI (6+) KOSTKA FARMA z 3 zwierzętami -Wys.0zl (154575603) - Aukcje internetowe Allegro
BAWI (6+) Interakt. TABLICZKA do łóżka -Wys.0zl (154589603) - Aukcje internetowe Allegro
BAWI (9+) KRĘGLE DŻUNGLA 5 zwierząt -Wys.0zl (154580226) - Aukcje internetowe Allegro
Chciałabym żeby Olo zobaczył, że pozycja siedząca jest równie atrakcyjna jak leżenie na brzuchu bo tak spędza teraz większość czasu i siada dopiero teraz po trochu. A może macie jakieś inne pomysły? :confused:

reklama
Irlandia Wszystkie fajniusiowe :-) ciezka decyzja z wyborem...
Ale chyba ta kostka...
Jesli moge Ci cos doradzic w kwestii zachecenia Ola do zabawy w pozycji siedzacej to proponuje Ci plastikowa miske odwrocona dogory dnem i drewniamna lyzke+ w opcji dla mamy zatyczki do uszu ;-) moj uwielbia te zabawe w bebenek,mozesz sprobowac.Nic nie kosztuje.A z tym siadanie to mysle ze maly sam dojdzie do takiego momentu ze juz bedzie chcial w tej pozycji tylko sie bawic.Moze na razie jeszcze nie jest gotow.Moze zajmuje sie teraz raczkowaniem i na razie stracil zapal do siadania??Dzieci czesto tak maja ze jak osiagna jedna umiejetnosc to juz jej nie szlifuja poswiecajac czas na proby zdobycia kolejnej.I jest to jak najbardziej normalne.

Do góry