reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Matko! Toż to full wypas!
Brakuje mi przy nim tylko telewizora i krzyżówek ;p

My uderzyliśmy w ten grający, ale Jagoda tylko chwilę na nim siedziała swoim małym tyłkiem, bo jej wpadł do dziury. Musimy czekać, aż się trochę utuczy.

Co do pampersow my uzywamy 4 a jak nie ma zs streczem to biore 4+.Inne pieluchy niezdaly u nas egzaminu.Ostatnie kupilam activ baby one maja siatectke jak 1 i 2.tez sa super ale za ta sama cene co nornalne i jest ich mniej.
Nocniczka nie mamy i narazie nie planuje kupic.Ale ten co pokazalas Priscilla jest super.A grajacy to oklezanki cora nosila na glowie:-Di plula do niego zeby gral:yes:wiec na pewno nie kupie grajacego.No ale to zalezy od dziecka.

Matko! Toż to full wypas!
Brakuje mi przy nim tylko telewizora i krzyżówek ;p

My uderzyliśmy w ten grający, ale Jagoda tylko chwilę na nim siedziała swoim małym tyłkiem, bo jej wpadł do dziury. Musimy czekać, aż się trochę utuczy.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobre!!!

O nocniku trzeba będzie pomyśleć:cool2:.

Czy wasze kubki-niekapki z Nuka też kapią??? Czy tylko mnie się trafił taki super egzemplarz?

Priscilla Nocnik bombeczka,zeby jeszcze tylko dziecko wolal ze juz czas zasiasc ;-)
Franek ma taki najzwyklejszy classic bebe ju.Stoi i czeka na ten pierwszy raz!!

my nocniki mamy po michale ale czekaja w piwnicy na swoja chwile :)
a pieluszki ciagle 3 z huggiesow wiec priscilla nie jestes osamotniona :)

My tez jeszcze jedziemy na 3 pampersach:))))
No i nocnik ekstra. My mamy tez nocnik po Maksiu jeden mamy grajacy a drugi normalny. Majke raz probowalam posadzic ale niechciala wiec czeka na swoja kolej nocniczek:))) No i tez ma chyba za mala dupcie i wdpadnie do dziury:)))
Noa sliniak by sie taki u nas przydal i to natychmiast bo Maja podczas jedzenia uwielbia "wcinac" rekawy :))))
Jak mowisz Buba ze w swiecie dziecka sa z ceratki to jutro jade na targowek bo mam blizej :-)

reklama
Szukam jakiejs fajnej spacerowki-parasolki, macie moze juz jakies doswiadczenia w tym temacie?
Mam duza spacerowke, ale potrzebuje takiej lekkiej, malej do ok. 600zeta.

Do góry