reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Irlandia ja tez mysle,ze kostka najlepsza.My mamy kostke ale plastikowa i swietnie sie sprawdza,maly siedzi i ja meczy z kazdej strony.U nas bebenek z miski tez robi furore ale zamiast lyzki drewnianej Victor woli wlasne raczki:-D

My też mamy kostkę, ale taką: (kostka grająca Simba)
moz-screenshot.jpg
2390759_1.jpg

Z każdej strony jest coś ciekawego i mały lubi się nią bawić.
Bębenek ma od siostry i uwielbia go (naprawdę):tak::tak::tak:. Drewniane łyżki, miski oraz garnuszki są chyba jednak najciekawsze;-).

Zuzia fajna ta kostka, chyba Antkowi tez taka fundnę! Magdaleona tez myślalam na kupieniem takiego nocniczka ale chyba jeszcze poczekamy. Mam nadzieje że Oliwka bedzie z niego korzystać!:-) :-) :-)
Z zabawkami jest tak, że ja bardziej sie na nie podpalam, bo moje dziecko niekoniecznie! On woli miski, łyżki, pieluszki tertrowe, uwielbia tez mega wielka grzechotke co mu babcia zrobiła, w butelke 2 l po coli nawrzucała kolorowych guzików, Antek jest przeszczęsliwy, bawi sie tym cały czas!

Butelka rzadzi!!!! Tylko ja podkradajac pomysl wsypalam tam kolorowe kamyczki bo guzikow w takiej ilosci brak no i troche przyciezkawa ale robi FURRORE!!!!!!!!! Franek walczy o nia z psami ktore zapalaly miloscia do dego cuda od pierwszego wejrzenia ;-)
Magdaleona Sliczne te nocniczki.Takie kolorowe :-)
A ja dzis szalalam na przecenach wysalam niewiele a wrocilam z masa rzeczy.w Vero Modzie w dziale mini kupilam malemu sliczne ciuszki po uwaga czapeczki po 1zl,sliniaczki po 1zl,koszulki po 5 ,bluzy po 10 i ogrodniczki najdrozsze bo 15 zl.
Oprocz tego sobie buciki strzelilam i kurtke no i humorek odrazu lepszy ;-)

No to zakupy udane,ja kupilam sobie dzis buty bo mi sie rozwalily(kupilam w listopadziei juz padly:-()i dostalismy balony dla malego no i byla walka z psem ;-)

reklama
Do góry