reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

My tez po zakupach na wyprzedazy:)))
Maja dostala kurteczke czapeczke i bluzeczki a Maks koszule flanelowa z tup-tusia (rewelacyjna :)) ) i ogrodniczki :))))
|Jest tyle rzeczy poprzecenianych ze nie wiedzialam co kupic:))))

reklama
Wybaczcie, że tak głupio zapytam... Bo ja się nie orientuję, gubię się w tych wszystkich gadżetach...Czy używacie już kubków niekapków czy butelek z ustnikiem? Bo jak chciałam Olkowi kupić kubek niekapek taki z prawdziwego zdarzenia to wszystkie mają oznaczenia +1. Kiedyś oglądalam program w którym pediatra mówil, że kubek musi mieć regulację przepływu płynu i odpowietrzenie. Lekarz mówił, ze dziecko musi włozyc prace w picie a nie zeby mu samo lecialo. To sprzyja prawidłowemu rozwojowi aparatu mowy. Poradzcie co kupic b Olo pije jeszcze z butelki ze smoczkiem.

Irlandia z Aventu i canpola są niekapki od 3+ miesiąca lub od 6, ten ustnik od 3 m-ca jest mieciutki i dzieko musi popracowac żey sie napić!

Juz kupił małz Nuby:-) Ten który polecała Vici. Całkiem rozsadnie wygladał. Mam nadzieje, ze na ustnikach nie zbankrutuje. Sam niekapek kosztował 30zł. :szok: Ale chyba tego własnie szukałam. Ciekawe co na to Olo? Jedyna wada to brak skali i nie mozna kontrolowac ile dziecko wypiło, ale to juz nie jest bardzo duzy problem... :-D;-)

Ja uzywam tego niekapka Nuby odkad Franek skonczyl 4 miesiace.Podawalam mu w nim wode i wprowadzalam soczki.Uwazam ze sprawdza sie w naszym przypadku super.Ustnik bardzo trwaly.Teraz uzywam Nubego troszke innego.

U nas juz dlugo w uzyciu jest nuby i Victor go maltretuje,gryzie i ciagnie zebami a ustnik dalej ten sam i bez zmian,kontroluje jego stan na bierzaco.

reklama
A my kupilysmy wreszcie spacerowke
155035410.jpg
Jeszcze do nas nie dotarla - mam nadzieje, ze bedzie ok, bo nie widzialam jej w realu :-)

Do góry