reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ło matuchno Wy już zmieniacie łóżeczka!! kurcze pieczone Fifi się tak rozwala po całym łóżeczku ze dla mnie bezpieczniej go trzymać jeszcze w tym starym:zawstydzona/y::-p zresztą jeszcze ma troche miejsca.............:-D ale chyba niedługo zostaniemy sami tylko ktorzy sypiaja w starym łóżeczku:baffled::szok::-D

reklama
Ło matuchno Wy już zmieniacie łóżeczka!! kurcze pieczone Fifi się tak rozwala po całym łóżeczku ze dla mnie bezpieczniej go trzymać jeszcze w tym starym:zawstydzona/y::-p zresztą jeszcze ma troche miejsca.............:-D ale chyba niedługo zostaniemy sami tylko ktorzy sypiaja w starym łóżeczku:baffled::szok::-D

Tygrysku my jeszcze zostaniemy z Wami

spokojnie tygrysie, my na pewno jeszcze dlugo pospimy w starym, bo nie widze na razie sensu w zmianie lozeczka, wiec sama nie zostaniez

My tez jeszcze nie mamy nowego łóżeczka, a starego nie otwieram bo wiem że zleci bo się w nocy rzuca i i tak ląduje u mnie w łóżku.....Ja kupię nowe na urodzinki Zuzi ale na pewno takie o szerokości co najmniej 90cm.....bo w innym na pewno się nie wyśpi:) To łóżeczko wg mnie jest dla niej już zdecydowanie za małe (my mamy 60cm) ale myślę że do grudnia czy stycznia wytrzyma:)

Madzieńko a Jula spi cała noc w łózeczku jak ma otwarte?

I my nadal śpimy w małym łóżeczku :-D:-D, i też jeszcze nie planuję na razie nowego, bo jeszcze jest troszkę luzu :-D:-D:-D w tym starym ;-)

U mnie Oliwia nie miała by jak wychodzić z tego starego niemowlęcego łóżeczka.
Dlatego zmieniliśmy i jesteśmy bardzo zadowolone :-)

reklama
My tez jeszcze nie mamy nowego łóżeczka, a starego nie otwieram bo wiem że zleci bo się w nocy rzuca i i tak ląduje u mnie w łóżku.....Ja kupię nowe na urodzinki Zuzi ale na pewno takie o szerokości co najmniej 90cm.....bo w innym na pewno się nie wyśpi:) To łóżeczko wg mnie jest dla niej już zdecydowanie za małe (my mamy 60cm) ale myślę że do grudnia czy stycznia wytrzyma:)

Madzieńko a Jula spi cała noc w łózeczku jak ma otwarte?
agatkas, ja tez nie otwieram bo moja cala noc normalnie biega po tym lozku, co ja w nocy wstane do wc to musze ja normalnie polozyc, bo to na kolanach stoi i tak spi, to prawie na siedzaco spi, wiec dobrze ze jeszcze jest cala zamkniera w lozeczku, bo inaczej bym zawalu w nocy dostalam

Do góry