reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

a ja znalazłam coś takiego
Mebelki.pl - drewniane łóżko dzieciece z szafką gabriel 11
bardzo mi się podoba bo troszkę dla Kubula miejsca się wygospodaruje, zastanawiam się tylko czy to nie za wysoko. Oczywiście dodatkową barierkę się założy albo wezmę wersję z takim namiotem, dlatego pytam was o zdanie kochane, bo mi się dzieć już w niemowlęcym nie mieści.
A chciałam takie jak to tylko ze zjeżdżalnią. W tym mieszkanku byłoby oki ale jak będę musiała zmienić na mniejsze, to kiszka, zjeżdżalnia nie wejdzie.

Lilaczku jak dla mnie to chyba jeszcze za wcześnie na piętrowe łóżko. Zwłaszcza jak wiem co potrafią moje panny wyprawiać. No i tym bardziej że Natalka w nocy przychodzi do nas. Chyba bym nie mogła spać bo bym się bała że spadnie.
Zresztą cena jest powalająca jak dla mnie.

reklama
Super macie łóżeczka:tak::tak::tak:, my na razie dokupiliśmy barierkę do łóżeczka niemowlęcego i jeszcze trochę miejsca ma więc nie zmieniamy

Ostatnia edycja:

Też fajne. U nas między ścianą a łóżkiem jest zostawiona luka na chowanie zabawek więc ja szukałam takiego z barierkami z obu stron

widzę że wszystkie zamawiamy od tego samego sprzedawcy :-D się wzbogaci koleś na grudniowych mamusiach :-D:-D

ale bardzo solidny sprzedawca - ww wtorek wpłaciłam pieniążki przez płacę z allegro, a w czwartek przed południem łóżko było już u nas :tak:

Mówiłam że solidny facet.

A w ogóle wczoraj się zdziwiłam bo wygrałam Martynie sweterek za śmieszne pieniądze i kobieta do mnie wieczorem napisała że przesyłka wyszła taniej niż się spodziewała i ona mi zwróci 1,8. W szoku byłam bo większość osób właśnie na przesyłce sobie zarabia.

A w ogóle wczoraj się zdziwiłam bo wygrałam Martynie sweterek za śmieszne pieniądze i kobieta do mnie wieczorem napisała że przesyłka wyszła taniej niż się spodziewała i ona mi zwróci 1,8. W szoku byłam bo większość osób właśnie na przesyłce sobie zarabia.

kokusia miałąm to samo...kobitka zwróciła mi kasę na konto zrobiłam wielkie oczy jak przeczytałam maila od niej...jedna sa uczciwi ludzie

Nasz zakup

Załączniki

• P1020432.jpg
    P1020432.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 37
  • P1020430.jpg
    P1020430.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry