reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ło matuchno Wy już zmieniacie łóżeczka!! kurcze pieczone Fifi się tak rozwala po całym łóżeczku ze dla mnie bezpieczniej go trzymać jeszcze w tym starym:zawstydzona/y::-p zresztą jeszcze ma troche miejsca.............:-D ale chyba niedługo zostaniemy sami tylko ktorzy sypiaja w starym łóżeczku:baffled::szok::-D

reklama
Ło matuchno Wy już zmieniacie łóżeczka!! kurcze pieczone Fifi się tak rozwala po całym łóżeczku ze dla mnie bezpieczniej go trzymać jeszcze w tym starym:zawstydzona/y::-p zresztą jeszcze ma troche miejsca.............:-D ale chyba niedługo zostaniemy sami tylko ktorzy sypiaja w starym łóżeczku:baffled::szok::-D

Tygrysku my jeszcze zostaniemy z Wami

spokojnie tygrysie, my na pewno jeszcze dlugo pospimy w starym, bo nie widze na razie sensu w zmianie lozeczka, wiec sama nie zostaniez

My tez jeszcze nie mamy nowego łóżeczka, a starego nie otwieram bo wiem że zleci bo się w nocy rzuca i i tak ląduje u mnie w łóżku.....Ja kupię nowe na urodzinki Zuzi ale na pewno takie o szerokości co najmniej 90cm.....bo w innym na pewno się nie wyśpi:) To łóżeczko wg mnie jest dla niej już zdecydowanie za małe (my mamy 60cm) ale myślę że do grudnia czy stycznia wytrzyma:)

Madzieńko a Jula spi cała noc w łózeczku jak ma otwarte?

I my nadal śpimy w małym łóżeczku :-D:-D, i też jeszcze nie planuję na razie nowego, bo jeszcze jest troszkę luzu :-D:-D:-D w tym starym ;-)

U mnie Oliwia nie miała by jak wychodzić z tego starego niemowlęcego łóżeczka.
Dlatego zmieniliśmy i jesteśmy bardzo zadowolone :-)

reklama
My tez jeszcze nie mamy nowego łóżeczka, a starego nie otwieram bo wiem że zleci bo się w nocy rzuca i i tak ląduje u mnie w łóżku.....Ja kupię nowe na urodzinki Zuzi ale na pewno takie o szerokości co najmniej 90cm.....bo w innym na pewno się nie wyśpi:) To łóżeczko wg mnie jest dla niej już zdecydowanie za małe (my mamy 60cm) ale myślę że do grudnia czy stycznia wytrzyma:)

Madzieńko a Jula spi cała noc w łózeczku jak ma otwarte?
agatkas, ja tez nie otwieram bo moja cala noc normalnie biega po tym lozku, co ja w nocy wstane do wc to musze ja normalnie polozyc, bo to na kolanach stoi i tak spi, to prawie na siedzaco spi, wiec dobrze ze jeszcze jest cala zamkniera w lozeczku, bo inaczej bym zawalu w nocy dostalam

Do góry