reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

agatkas, ja tez nie otwieram bo moja cala noc normalnie biega po tym lozku, co ja w nocy wstane do wc to musze ja normalnie polozyc, bo to na kolanach stoi i tak spi, to prawie na siedzaco spi, wiec dobrze ze jeszcze jest cala zamkniera w lozeczku, bo inaczej bym zawalu w nocy dostalam

Mamusia u nas było podobnie gdy Jula spała w zamknietym łózeczku od kiedy ma tylko barierke skoczylo sie wstawanie w łózeczku

reklama
Mamusia u nas było podobnie gdy Jula spała w zamknietym łózeczku od kiedy ma tylko barierke skoczylo sie wstawanie w łózeczku
to super
ale ja wole nie ryzykowac, bo inaczej karetka mnie w nocy zabierze:-)))))a jak jeszcze zacznie lazic po mieszkaniu, bo jak w dzien spi to potrafi do mnie do pokoju przyjsc z zamknietymi oczyma:-)mala aparatka

Agaciu kurtka świetna.
Marzycielko super to łóżeczko.
Tygrysku my narazie tez śpimy jeszcze w starym i nawet nie myślałam o kupnie nowego, ale jak tak piszecie to zaczynam się nad tym zastanawiać. Może wytrzyma do urodzin i wtedy coś się zmieni. Doczytałam i widze że też niektóre z Was czekają do urodzin :-D. Przynajmniej nie będzie problemu z prezentem haha

No własnie ja na dzień wyciagam szczebelki żeby mały mógł sobie swpbodnie wchodzic i wychodzic ale na noc to zamkniety na 4 spusty bo on niebezpiecznie sie w nocy porusza po łózeczkuhihihi ciesze sie że nie tylko ja jeszcze zostaje przy starym bo już zaczynałam sie martwic że jestem inna hihih
Marzycielko łóżeczko sliczne:)

my zmieniliśmy łóżko ze względu na to że Bartek za nic w łóżeczku nie chciał spać,a jak już zasnął na naszym i później się obudził to musiałam go wyciągać i cała historia od nowa ( często już zostawał u nas bo przy przenoszeniu się budził ). Na nowym łóżku chętniej śpi, a jak już się obudzi w nocy to położę się na minutkę koło niego i śpi dalej u siebie. Tak że co prawda muszę do niego wstawać kilka razy ale odzyskaliśmy nasze łóżko.

my też planujemy zmianę na urodziny, narazie zbieram kasę:) ale w tym małym to on ma już bardzo ciasno i nasze szczebelki się nie wyjmują więc za każdym razem muszę go dźwigać:(

reklama
Super ciuszki!! Mnie ostatnio koleżanka zaprowadziłą do komisu dziecięcego gdzie rodzice pozbywają się ubranek po swoich pociechach z których wyrośli, boziu jakie cudeńka za grosze!! Zara , Next , H&M i prawie jak nóweczki!!

Do góry