reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

agatkas, ja tez nie otwieram bo moja cala noc normalnie biega po tym lozku, co ja w nocy wstane do wc to musze ja normalnie polozyc, bo to na kolanach stoi i tak spi, to prawie na siedzaco spi, wiec dobrze ze jeszcze jest cala zamkniera w lozeczku, bo inaczej bym zawalu w nocy dostalam

Mamusia u nas było podobnie gdy Jula spała w zamknietym łózeczku od kiedy ma tylko barierke skoczylo sie wstawanie w łózeczku

reklama
Mamusia u nas było podobnie gdy Jula spała w zamknietym łózeczku od kiedy ma tylko barierke skoczylo sie wstawanie w łózeczku
to super
ale ja wole nie ryzykowac, bo inaczej karetka mnie w nocy zabierze:-)))))a jak jeszcze zacznie lazic po mieszkaniu, bo jak w dzien spi to potrafi do mnie do pokoju przyjsc z zamknietymi oczyma:-)mala aparatka

Agaciu kurtka świetna.
Marzycielko super to łóżeczko.
Tygrysku my narazie tez śpimy jeszcze w starym i nawet nie myślałam o kupnie nowego, ale jak tak piszecie to zaczynam się nad tym zastanawiać. Może wytrzyma do urodzin i wtedy coś się zmieni. Doczytałam i widze że też niektóre z Was czekają do urodzin :-D. Przynajmniej nie będzie problemu z prezentem haha

No własnie ja na dzień wyciagam szczebelki żeby mały mógł sobie swpbodnie wchodzic i wychodzic ale na noc to zamkniety na 4 spusty bo on niebezpiecznie sie w nocy porusza po łózeczkuhihihi ciesze sie że nie tylko ja jeszcze zostaje przy starym bo już zaczynałam sie martwic że jestem inna hihih
Marzycielko łóżeczko sliczne:)

my zmieniliśmy łóżko ze względu na to że Bartek za nic w łóżeczku nie chciał spać,a jak już zasnął na naszym i później się obudził to musiałam go wyciągać i cała historia od nowa ( często już zostawał u nas bo przy przenoszeniu się budził ). Na nowym łóżku chętniej śpi, a jak już się obudzi w nocy to położę się na minutkę koło niego i śpi dalej u siebie. Tak że co prawda muszę do niego wstawać kilka razy ale odzyskaliśmy nasze łóżko.

my też planujemy zmianę na urodziny, narazie zbieram kasę:) ale w tym małym to on ma już bardzo ciasno i nasze szczebelki się nie wyjmują więc za każdym razem muszę go dźwigać:(

reklama
Super ciuszki!! Mnie ostatnio koleżanka zaprowadziłą do komisu dziecięcego gdzie rodzice pozbywają się ubranek po swoich pociechach z których wyrośli, boziu jakie cudeńka za grosze!! Zara , Next , H&M i prawie jak nóweczki!!

Do góry