reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Kobietki ostatnio któraś z was pisała o kupnie baseniku z piłeczkami. Mam takie pytanie czy to był zwykły basenik dla dzieci i do tego piłeczki czy komplet? Ile powinno być tych piłeczek w takim basenie?

reklama
Kobietki ostatnio któraś z was pisała o kupnie baseniku z piłeczkami. Mam takie pytanie czy to był zwykły basenik dla dzieci i do tego piłeczki czy komplet? Ile powinno być tych piłeczek w takim basenie?

Ja kupiłam już w zeszłym roku ... zwykły basenik, taki malutki i do tego dokupiłam 80 szt piłeczek.

dzieki dziewczyny za odpowiedz. A co myślicie o czym takim na prezent imieninowy bo ja już nie mam pomysłów, to ma być dla chrześniaczki mojego M która ma 14 miesięcy. Kurcze to dziecko ma już chyba wszystko dlatego mi pomysłów brakuje, bo oni zawsze zapraszaja cała rodzinę na święta, chrzciny, roczek i imieniny i każdy przyjeżdża z mega prezentami po 200-300 zł. A może wy macie jakiś pomysł na prezent bo nie chcę żeby mnie później rodzina obgadywała

Darina mnie sie wydaje ze jakaś bezpieczna kuchnia, lala, wózeczek albo klocki u nas są hitem po prostu a ten zestawik ze Streetcomu codziennie et w użyciu i to prawie na nonstopie, gdyby nie ta cena, to pewnie bym jej cos dokupiła, ale za taki prezencik bym sie nie obraziła

Czy któraś z Was ma fotelik an rower dla dziecka, albo co możecie polecić ze słyszenia lub od znajomych, bo zastanawiamy się nad kupnem, a w ogóle nic o tym nie wiemy.

reklama
Do góry