reklama
Agacia82
Mami :)
Kobietki ostatnio któraś z was pisała o kupnie baseniku z piłeczkami. Mam takie pytanie czy to był zwykły basenik dla dzieci i do tego piłeczki czy komplet? Ile powinno być tych piłeczek w takim basenie?
Ja kupiłam już w zeszłym roku ... zwykły basenik, taki malutki i do tego dokupiłam 80 szt piłeczek.
edee24
Mama Alanka :-)
Ja kupiłam już w zeszłym roku ... zwykły basenik, taki malutki i do tego dokupiłam 80 szt piłeczek.
Agaciu a ile płaciłaś łącznie za wszystko ?
Agacia82
Mami :)
Agaciu a ile płaciłaś łącznie za wszystko ?
za kulki płacilismy chyba niecałe 40 zł a basenik 7 zł.
A ja za kulki 100szt placilam 25zl, mamy takie
PIŁKI ,PIŁECZKI,KULKI do basenu 7cm,100szt,atest (1031874484) - Aukcje internetowe Allegro
a za basen jakies kilka zlotych teraz jest mnostwo promocji w hipermarketach na baseny
PIŁKI ,PIŁECZKI,KULKI do basenu 7cm,100szt,atest (1031874484) - Aukcje internetowe Allegro
a za basen jakies kilka zlotych teraz jest mnostwo promocji w hipermarketach na baseny
dzieki dziewczyny za odpowiedz. A co myślicie o czym takim na prezent imieninowy bo ja już nie mam pomysłów, to ma być dla chrześniaczki mojego M która ma 14 miesięcy. Kurcze to dziecko ma już chyba wszystko dlatego mi pomysłów brakuje, bo oni zawsze zapraszaja cała rodzinę na święta, chrzciny, roczek i imieniny i każdy przyjeżdża z mega prezentami po 200-300 zł. A może wy macie jakiś pomysł na prezent bo nie chcę żeby mnie później rodzina obgadywała
Darina mnie sie wydaje ze jakaś bezpieczna kuchnia, lala, wózeczek albo klocki u nas są hitem po prostu a ten zestawik ze Streetcomu codziennie et w użyciu i to prawie na nonstopie, gdyby nie ta cena, to pewnie bym jej cos dokupiła, ale za taki prezencik bym sie nie obraziła
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
tez jestem zainteresowana......Czy któraś z Was ma fotelik an rower dla dziecka, albo co możecie polecić ze słyszenia lub od znajomych, bo zastanawiamy się nad kupnem, a w ogóle nic o tym nie wiemy.