reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Mam do Was pytanko.
Chce kupić Cybexa Callisto Sand ale nigdzie go nie ma. Obdzwoniłam sklepy internetowe, na dzień dzisiejszy nie mają, jedynie za dwa miesiące :/.
Macie może jakieś namiary na sklep gdzie mogłyby być te wózki?

reklama
Mam do Was pytanko.
Chce kupić Cybexa Callisto Sand ale nigdzie go nie ma. Obdzwoniłam sklepy internetowe, na dzień dzisiejszy nie mają, jedynie za dwa miesiące :/.

Mam do Was pytanko.

a tutaj

- Bobas.pl - Ubranka dla dzieci i niemowląt, łóżeczka i pościel dziecięca, wózki dziecięce, akcesoria, foteliki

albo tutaj
TANIO: Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis SAND - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl

Cybex Callisto - Spacerowy - Sand

Agacia ale on drogi:szok::szok::szok::szok:i jakie rozbieżności w cenie

My kupiliśmy spacerówkę już w zeszłym roku,taką zwykłą,prostą za nie całe 200 zł.Właściwie to teraz już jej nie używamy.Jedynie jak idziemy gdzieś daleko i Fabiana uda się zmusić żeby posiedział:sorry: Ale ogólnie to już raczej wszędzie na nogach.Tak naprawdę to używaliśmy tej spacerówki od maja zeszłego roku do października,więc za 200 zł to akurat;-)

reklama
Agacia sprawdziłam w sklepie w którym ja zamówiłam swojego x-landera i tez wygląda na to że akurat tego koloru brak jest tylko kolor Indigo.

Ja mam to samo. Koloru mojego x-landera brak.
Dziękuję za informację
Madzienko bardzo dziękuję.
Tam już tez dzwoniłam - koloru sand brak :(

Mateusz teraz chce jeździć we wózku.
A naszego starego nie mogę włozyć do samochodu, więc jak gdzieś jade to muszę go nosić, albo za nim biegać.

Pewnie będę musiała kupić inny wózek :-(

Do góry