reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Agacia sprawdziłam w sklepie w którym ja zamówiłam swojego x-landera i tez wygląda na to że akurat tego koloru brak jest tylko kolor Indigo.
Ja mam to samo. Koloru mojego x-landera brak.
Mam do Was pytanko.
Chce kupić Cybexa Callisto Sand ale nigdzie go nie ma. Obdzwoniłam sklepy internetowe, na dzień dzisiejszy nie mają, jedynie za dwa miesiące :/.
Macie może jakieś namiary na sklep gdzie mogłyby być te wózki?
a tutaj
- Bobas.pl - Ubranka dla dzieci i niemowląt, łóżeczka i pościel dziecięca, wózki dziecięce, akcesoria, foteliki
albo tutaj
TANIO: Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis SAND - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl
Cybex Callisto - Spacerowy - Sand
Agacia ale on drogii jakie rozbieżności w cenie
mamusia2008
mamusia Karolinki
no cena przeraza, ale ladniutkiWózek świetny i kolor super, ale rzeczywiście cena przeraża
my swoja spacerowke kupilismy za jakies 160zl jeszcze rok temu i jestesmy zadowoleni, a teraz to moje dziecko nawet nie chce wchodzic do wozka, a tylko wszedzie "siama":-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Cena jak dla mnie za duza..ja bym nie kupiła bo nie wiem czy Zuzka za chwilę w ogóle nie odmówi korzystania z wózka
mamusia2008
mamusia Karolinki
no moja juz powoli odmawia, wiec ja tez nie dalabym tyle kasyCena jak dla mnie za duza..ja bym nie kupiła bo nie wiem czy Zuzka za chwilę w ogóle nie odmówi korzystania z wózka
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
My kupiliśmy spacerówkę już w zeszłym roku,taką zwykłą,prostą za nie całe 200 zł.Właściwie to teraz już jej nie używamy.Jedynie jak idziemy gdzieś daleko i Fabiana uda się zmusić żeby posiedział Ale ogólnie to już raczej wszędzie na nogach.Tak naprawdę to używaliśmy tej spacerówki od maja zeszłego roku do października,więc za 200 zł to akurat;-)
reklama
Agacia82
Mami :)
Dziękuję za informacjęAgacia sprawdziłam w sklepie w którym ja zamówiłam swojego x-landera i tez wygląda na to że akurat tego koloru brak jest tylko kolor Indigo.
Madzienko bardzo dziękuję.a tutaj
- Bobas.pl - Ubranka dla dzieci i niemowląt, łóżeczka i pościel dziecięca, wózki dziecięce, akcesoria, foteliki
albo tutaj
TANIO: Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis SAND - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl
Cybex Callisto - Spacerowy - Sand
Agacia ale on drogii jakie rozbieżności w cenie
Tam już tez dzwoniłam - koloru sand brak
Mateusz teraz chce jeździć we wózku.
A naszego starego nie mogę włozyć do samochodu, więc jak gdzieś jade to muszę go nosić, albo za nim biegać.
Pewnie będę musiała kupić inny wózek :-(