reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dziewczynki jakie Wy macie spacerówki-parasolki dla dzieciaczków? Mamusia - Wasz jest fajny - napisz jaki to jest. Bo my już ponad 2 miesiace czekamy na tego x-landera xs grafitowego i nie wiadomo kiedy będzie. A już mnie wkurza to że w sklepie nie mogę spokojnie się poruszać bo ten x-lander xa jest taki wielki że wiecznie o coś zaczepiam:wściekła/y:

reklama
Czy któraś z Was ma fotelik an rower dla dziecka, albo co możecie polecić ze słyszenia lub od znajomych, bo zastanawiamy się nad kupnem, a w ogóle nic o tym nie wiemy.

Ja tez jestem zainteresowana...moja kolezanka kupila w decathlonie i jest bardzo zadowolona...zapytam dokladnie jaki ma model

Dziewczynki jakie Wy macie spacerówki-parasolki dla dzieciaczków? Mamusia - Wasz jest fajny - napisz jaki to jest. Bo my już ponad 2 miesiace czekamy na tego x-landera xs grafitowego i nie wiadomo kiedy będzie. A już mnie wkurza to że w sklepie nie mogę spokojnie się poruszać bo ten x-lander xa jest taki wielki że wiecznie o coś zaczepiam:wściekła/y:

Myszqo ja polecam XGO Wózek dziecięcy XGO - X-lander. To jest naprawdę super wózek no i tylko niewiele większy od xs. Dla porównania podam Ci wymiary xgo i xs:
-złożony:
xgo 109/32/33
xs 107/28/35

-rozłożony:
xgo 80/104/53
xs 107/50/82

-waga z kołami:
xgo 11kg (chociaż sklepy internetowe podają niecałe 8)
xs 6kg
No ale xa ma już 14,5kg

Z takich technicznych jeszcze różnic między xgo a xs to niestety ten pierwszy nie ma regulowanej rączki ale u nas świetnie się sprawdza i dla mnie i dla mężowego który do tej pory nigdy nie mógł poprowadzić spacerówki bo musiałby się schylać. Za to xgo ma prosty system zdejmowania kół którego nie posiada xs.

A i świetnie się sprawdza w małych alejkach. Próbowałam go na naszym targowisku gdzie przejścia między budami są tak szerokie jak na stadionie u chińczyków i spokojnie się mieścił i ludzi nie zaczepiał:tak::-D

BELLELLI FOTELIK B-ONE STANDARD (1019776687) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki ii Kacper raczej tez jet z niego zadowolony bo lubi w nim jezdzic;-)
Ja myslałam raczej o takim tańszym
FOTELIK BELLELLI PEPE DO RAMY (1043706498) - Aukcje internetowe Allegro
A wózek mamy taki i jestem mega zadowolona, leciutki, mieści się wszedzie
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: CYBEX - CALLISTO spacerowy - kolor INDIGO - 1szt.

Myszqo ja polecam XGO Wózek dziecięcy XGO - X-lander. To jest naprawdę super wózek no i tylko niewiele większy od xs. Dla porównania podam Ci wymiary xgo i xs:
-złożony:
xgo 109/32/33
xs 107/28/35

-rozłożony:
xgo 80/104/53
xs 107/50/82

-waga z kołami:
xgo 11kg (chociaż sklepy internetowe podają niecałe 8)
xs 6kg
No ale xa ma już 14,5kg

Z takich technicznych jeszcze różnic między xgo a xs to niestety ten pierwszy nie ma regulowanej rączki ale u nas świetnie się sprawdza i dla mnie i dla mężowego który do tej pory nigdy nie mógł poprowadzić spacerówki bo musiałby się schylać. Za to xgo ma prosty system zdejmowania kół którego nie posiada xs.
Kokusia ładny ten wózeczek, a jaki masz kolor?

oparcie jest regulowane ?

reklama
Kokusia ładny ten wózeczek, a jaki masz kolor?

oparcie jest regulowane ?

Agaciu my mamy ten czerwony z siwym bo Natalka taki sobie wybrała.

Tak oparcie rozkłada się całkowicie na płasko i to bardzo cichutko i płynnie. Z tyłu jest takie dwa paseczki i plastikowa blokada. Starczy na nią nacisnąć i wózeczek rozkłada się ile chcemy. A potem starczy pociągnąć ze te paski (tylko trzeba pamiętać żeby zrobić to równocześnie bo każdy odpowiada za jedną połowę oparcia. Oparcie jest oczywiście usztywniane. A siedzisko baardzo obszerne. Nawet Martynka w nim się swobodnie mieści

Do góry