reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ja tez jestem zainteresowana...moja kolezanka kupila w decathlonie i jest bardzo zadowolona...zapytam dokladnie jaki ma model
To czekam na wieści.

Dagulla fajny ten fotelik, ale jak dla nas to za drogi. Powiedz mi jeszcze czy on jest wygodny z tymi dziurami?? bo znalazłam podobny, a tańszy i tez ma takie dziury, więc nie wiem czy to jakoś nie uwiera w plecy??? (oczywiście z doświadczeń dziecka bo sama to nie przetestujesz haha)

reklama
Ja mam inglesine Zippy od dawna za namowa Pytii i jestem bardzo zadowolona, rozklada sie jedna reka i to bardzo wygodne, ale teraz jak dzieciaczki starsze, to mysle ze ten model trip tez bylby calkiem fajny, do Inglesiny mam zaufanie, bo z wielu zrodel wiem, ze jest niezawodna, kokusiu ten xlander xgo tez wyglada calkiem fajnie i firma ma dobra opinie, ja mialam na poczatku x landera xt ale masakrycznie szeroki zachaczalam o wszsttkie futryny tylnymi kolami i tracil stabilnosc jak przez wyzszy prog pzrejezdzalam za to byl solidny marial, nic sie nie obijalo nie odpryskiwalo nie urywalo

Ja mam inglesine Zippy od dawna za namowa Pytii i jestem bardzo zadowolona, rozklada sie jedna reka i to bardzo wygodne, ale teraz jak dzieciaczki starsze, to mysle ze ten model trip tez bylby calkiem fajny, do Inglesiny mam zaufanie, bo z wielu zrodel wiem, ze jest niezawodna, kokusiu ten xlander xgo tez wyglada calkiem fajnie i firma ma dobra opinie, ja mialam na poczatku x landera xt ale masakrycznie szeroki zachaczalam o wszsttkie futryny tylnymi kolami i tracil stabilnosc jak przez wyzszy prog pzrejezdzalam za to byl solidny marial, nic sie nie obijalo nie odpryskiwalo nie urywalo

Mopku no w xgo kłopotów ze stabilnością nie ma żadnych. Ja nim podjeżdżam bez problemu pod krawężniki czy po schodach z Natalką w środku

myszqo a wam jeszcze ten xlander nie przyszedł? Może zamówcie w innym sklepie.

No właśnie nie :( Już szukałam w paru sklepach - w wawie nie ma w żadnym koloru grafit. Nawet w Gdańsku szukałam - wiesz często jest na stronie że jest dostepny po czym jak dzwonię to się okazuje że nie ma.

Nad tym się zaczęłam zastanawiać Silver Cross Fizz#

reklama
Do góry