reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Tygrysku, Ty pytałaś ostatnio o rozmiar kombinezonu, jaki kupować. No więc my kupiliśmy na 80cm, Bartek ma 72cm. Tylko przed chwilą mierzyłam mu ten kombinezon i jest, kurcze, tak na styk :eek: więc jedziemy dzisiaj do tego Smyka z Bartkiem i przymierzymy mu na 86cm. Mam nadzieję że będzie.
oooooooooooooo to widze że jednak trzeba mierzyć gdyż każda firma ma swoje rozmiarówki:eek:

reklama
Wymieniliśmy ten kombinezon na rozmiar 86 :tak:
ale co do butów :wściekła/y: no nigdy ich chyba nie kupimy :no::confused2::eek: mamy podobny problem jak Tygrysek, rozmiar 19 jeśli w ogóle jest, to takie wąskie jakieś te buty że nie można stópki wcisnąć, a 20 jest dużo za duży :no::sorry: tak więc butów nadal nie mamy, jutro poszukiwań ciąg dalszy...

no tak... wszystko zależy od firmy ...
Nasz ten ze Smyka 80 to nawet dobrze leżał - ale ubrany na same rajstopki i bluzeczkę, a jak ubrałam coś grubszego to w kroku taki ciasny się wydawał. No a ten 86 co prawda ma ciut za długie rękawki ale za to nigdzie nie uciska ubrany na grubsze rzeczy.

widzę że każda ma dylematy...my mamy buty z antylopy 20 i wydaja mi sie małe ale 21 to juz są takie wieeelkie....ehh jedna wielka porażka,ale chyba na przyszłą zime będzie już łatwiej:)

Witam wszystkich ja jestem mamą prześlicznego 5 miesięcznego Tomaszka i widzę że jest rozmowa m.in. na temat zakupu wózka ja mam wózek Volcano bebetto i szczerze go nie polecam. po 3 miesiącach normalnego używania pękła rama i serwis twierdzi że to nasza wina. Na pytanie co by się stało z dzieckiem jak bym uderzyła wózkiem tak mocno by pękła rama Pani z serwisu milknie. Zawsze byłam za kupowaniem polskich produktów ale tego nie mogę Wam polecić. Cena była atrakcyjna niestety nie poszła za nią jakość :( Teraz korzystam z wózka Graco i jego jakość jest zdecydowanie lepsza choć ma on już 3 lata Pozdrawiam i życzę miłych zakupów

reklama
Nadal nie mamy butów :szok: Byliśmy w kilku sklepach no i masakra, buty były, nawet ładne, rozmiar był, ale i tak wszystko na nic :no::confused2::confused2::eek::eek::eek: Żadnego buta nie wcisnę Bartkowi na nóżkę :-( Prosiliśmy o pomoc panie z obsługi , ale nic z tego, nasz syncio ma po prostu bardzo wysokie podbicie i dlatego w żadnego bucika nie włoży nóżki. Nawet panie ze sklepów powiedziały że będziemy mieć problem z kupnem butów. Ehhh, no nie wiem, jutro jedziemy jeszcze do Gliwic do sklepu Bartek, bo u nas zamknęli. Jak tam nie kupimy to się chyba załamię :eek::confused2:

Do góry