reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
sawka - ja też mam taki sam w czerwo kolorze i też jestem zadowolona - tylko ja dałam 360 i mnie "pierun strzela" jak tylko mi się przypomni, że przepłaciła 50zł Na allegro z przesyłką za 310:angry::angry::angry::angry:

Laski a ja wczoraj upolowałam taki śliczny niedrogi jeździk dla dziewczynki. Co prawda mała jeszcze za mała, ale na wiosnę - do przyszłej jesieni będzie jak znalazł :tak:
JEZDZIK PCHACZ - AUTKO FIFI (719916967) - Aukcje internetowe Allegro

w ogole nie kumam tych wozkow:sorry2::sorry2:
przeciez one maja koleczka jak od zabawki samochodzika dla dzecka:szok::-D:-D
jedyne co ew za to waga,4 kg....
Jakich nie kumasz? Maclaren'ow? Ja tez nie kumalam az moja sasiadka mnie namowila, dala pojezdzic i kupilam! Nie ma lepszych wózkow! Ja mam volo, wazy jakies 3 kilo, nie czujesz ze jedziesz i na dodatek buda ktora opuszcza sie cala (tylko wystaja dziecku nozki od kolan w dól. Naprawde świetna sprawa

reklama
Do góry