reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Mopku my mamy ten fotelik od 1,5 mies i spisuje sie bardzo dobrze.Przesadziliśmy juniora tak szybko bo dostawał piany jak siedział tyłem i nic nie widział.Ma kilka pozycji od siedzącej do pól lezącej,mały w nim zasypia bez problemu.Wygodnie sie wkłada do niego szkaraba,bo po boczach sa takie zaczepki na rzep-bierzesz pasy i zaczepiasz je po bokach zeby nie przeszkadzały przy wkładaniu-bardzo przydatna rzecz :-) Tapicerka bardzo przyjemna w dodytuku.Wygodnie i bez problemu ściaga sie pasy,i przede wszystkim! Latwy w montażu :tak::tak::tak:
w sklepie jak ogladaliśmy foteliki to ten jako jedyny z przedziału 9-25 miał zagłówek! Czyli faktycznie starczy do tych 25 i przez tten zagłówek dla starszego dziecka jest bezpieczniejszy.
Podsumowując fotelik nie drogi a dobry ;-)

Mopku my mamy ten fotelik od 1,5 mies i spisuje sie bardzo dobrze.Przesadziliśmy juniora tak szybko bo dostawał piany jak siedział tyłem i nic nie widział.Ma kilka pozycji od siedzącej do pól lezącej,mały w nim zasypia bez problemu.Wygodnie sie wkłada do niego szkaraba,bo po boczach sa takie zaczepki na rzep-bierzesz pasy i zaczepiasz je po bokach zeby nie przeszkadzały przy wkładaniu-bardzo przydatna rzecz :-) Tapicerka bardzo przyjemna w dodytuku.Wygodnie i bez problemu ściaga sie pasy,i przede wszystkim! Latwy w montażu :tak::tak::tak:
w sklepie jak ogladaliśmy foteliki to ten jako jedyny z przedziału 9-25 miał zagłówek! Czyli faktycznie starczy do tych 25 i przez tten zagłówek dla starszego dziecka jest bezpieczniejszy.
Podsumowując fotelik nie drogi a dobry ;-)

Ja akurat słyszałam bardzo negatywne opinie o tym foteliku. Znajomych dziecko absolutnie nie chce w nim siedzieć, no i nie ma najlepszych wyników w testach bezpieczeństwa.
Jak oglądaliśmy go w sklepie, to sprzedawca nam mówił, że w samochodzie bez bocznych poduszek, przy uderzeniu bocznym dziecko nie ma szans.

Zaznaczam, że ja tego fotelika nie mam, więc to opinie, że tak powiem "zasłyszane".

Sluchajcie kupilam malutkie trój na chrzeciny....tak mi si podoba..kiedys widzial kumpeli córczke w takim podobnym wdzianku i tak pieknie wygladala ciekawe jak moja Mari bedzie :-) jest prosta taka,ale mi sie widzi :-)

SUKIENKA na CHRZEST WESELE lub inne OKAZJE (729176546) - Aukcje internetowe Allegro
śliczna sukieneczka na pewno Mari będzie wyglądała jak księżniczka.

A ja nie wiem co mam zrobić z naszą sukieneczka bo ja bardzo sentymentalna jestem i jakoś mi szkoda ją sprzedać a z drugiej strony po co ma leżeć w szafie. Sama nie wiem doradźcie coś

no nam go akurat w sklepie polecali,więc teraz to mnie Zapominajko zaskoczyłaś :O ja mam nadzieje ze nie bedziemy musieli sprawdzac jak fotelik sie spisuje przy uderzeniach

reklama
Do góry