a macie jakis konkretny model na oku>??
Nie wiem Tygrysku, pojde do tego komisu z mężowym i zobaczymy co powie mu tak laska
Nie chcialabym za duzo kasy wydawac, bo mam wrazenie ze jak Jula zacznie chodzic to nie bedzie chciala w wozku jezdzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a macie jakis konkretny model na oku>??
wlasnie dziewczyny ?????????????a reszta mam jakie ma spacerowki?
ja tez chcialabym kupic po powrocie ale kompletnie nie wiem jaka
nio tez tak mysle, ale potrzebuje kurcze tez lekkiego wozka :---(Nie wiem Tygrysku, pojde do tego komisu z mężowym i zobaczymy co powie mu tak laska
Nie chcialabym za duzo kasy wydawac, bo mam wrazenie ze jak Jula zacznie chodzic to nie bedzie chciala w wozku jezdzic
nio tez tak mysle, ale potrzebuje kurcze tez lekkiego wozka :---(
wiesz co jest taki korytarz przed wlasciwym korytarzem na parterze tylko on ma okna i widac z dworu co tam jest a do bloku ludzie wpuszczaja roznych ulotkarzy wiec rozne typy moga wejsc:--( a tam nic oprocz skrzynek na listy nie mam zadnych rurek i nie ma do czego tego wozka przypiac:--(wiec pozostalo mi targanie wozka:--( do piwnicy nie chce chowac bo piwnica to kojarzy mi sie malo przyjemnie jesli chodzi o czystosc wiec wozek dla dziecka wole trzymac w domku:---(Mi tez teraz przydalby sie, na razie to mężowy rano znosi na dol przypina do kaloryfera wiec nie musze go dzwigac...
A jak tam u was w nowym bloku jest go gdzie przypiac na dole???
wiesz co jest taki korytarz przed wlasciwym korytarzem na parterze tylko on ma okna i widac z dworu co tam jest a do bloku ludzie wpuszczaja roznych ulotkarzy wiec rozne typy moga wejsc:--( a tam nic oprocz skrzynek na listy nie mam zadnych rurek i nie ma do czego tego wozka przypiac:--(wiec pozostalo mi targanie wozka:--( do piwnicy nie chce chowac bo piwnica to kojarzy mi sie malo przyjemnie jesli chodzi o czystosc wiec wozek dla dziecka wole trzymac w domku:---(
hehehe jak to co na gore z nim hihihih czasem jakis sasiad pomozeo rany julek
ja tez bede mieszkac po remoncie na 3 pietrze
i co ja z wozkiem zrobic mam?
hehehe jak to co na gore z nim hihihih czasem jakis sasiad pomoze
:-):-):-):-):-d:-d:-d:-d:-d:-do kutwa to bede totalnie wygladac jak pudzianka jakas
Juz mam taki biceps ze niemezowy bal sie ostatnio do sypialni wchodzic:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d