reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Mi tez teraz przydalby sie, na razie to mężowy rano znosi na dol przypina do kaloryfera wiec nie musze go dzwigac...
A jak tam u was w nowym bloku jest go gdzie przypiac na dole???
wiesz co jest taki korytarz przed wlasciwym korytarzem na parterze tylko on ma okna i widac z dworu co tam jest a do bloku ludzie wpuszczaja roznych ulotkarzy wiec rozne typy moga wejsc:-:)-( a tam nic oprocz skrzynek na listy nie mam zadnych rurek i nie ma do czego tego wozka przypiac:-:)-(wiec pozostalo mi targanie wozka:-:)-( do piwnicy nie chce chowac bo piwnica to kojarzy mi sie malo przyjemnie jesli chodzi o czystosc wiec wozek dla dziecka wole trzymac w domku:-:)-:)-(

wiesz co jest taki korytarz przed wlasciwym korytarzem na parterze tylko on ma okna i widac z dworu co tam jest a do bloku ludzie wpuszczaja roznych ulotkarzy wiec rozne typy moga wejsc:-:)-( a tam nic oprocz skrzynek na listy nie mam zadnych rurek i nie ma do czego tego wozka przypiac:-:)-(wiec pozostalo mi targanie wozka:-:)-( do piwnicy nie chce chowac bo piwnica to kojarzy mi sie malo przyjemnie jesli chodzi o czystosc wiec wozek dla dziecka wole trzymac w domku:-:)-:)-(

o rany julek:szok:
ja tez bede mieszkac po remoncie na 3 pietrze:szok:
i co ja z wozkiem zrobic mam?:szok:

reklama
My też mamy X-landera XA. Ale i tak chcemy kupić parasolkę i to pewnie maclarena ale używaną na allegro patrzyłam. Bo jak do sklepu wyskoczyć to się wrzuci taką parasolkę do samochodu i już a ten nasz wózio to pół bagażnika zajmuje mimo, że mamy wielki bagażnik.
Też wnie wiem czy Jasiek będzie chciał jeździć w wózku jak zacznie chodzic.

Do góry