reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

My też mamy X-landera XA. Ale i tak chcemy kupić parasolkę i to pewnie maclarena ale używaną na allegro patrzyłam. Bo jak do sklepu wyskoczyć to się wrzuci taką parasolkę do samochodu i już a ten nasz wózio to pół bagażnika zajmuje mimo, że mamy wielki bagażnik.
Też wnie wiem czy Jasiek będzie chciał jeździć w wózku jak zacznie chodzic.
w ogole nie kumam tych wozkow:sorry2::sorry2:
przeciez one maja koleczka jak od zabawki samochodzika dla dzecka:szok::-D:-D
jedyne co ew za to waga,4 kg....

reklama
wlasnie zobaczylam te 10 kg i skreslilam ja juz!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:

nio tak ale budka mi sie w nr 2 nie podoba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znajaz zycie jak pojde do sklepu wynajde jakis inny wynalazek:-D:-D:-D

to masz Tygrych jak ja:-D
czekam tylko konca wrzesnia...musze kupic fotelik samochodowy,spacerowke,lozeczko:szok: zbankrutuje:szok::-D

tygrys a jaki masz fotelik?
a jesli chodzi o lozeczko to teraz kupie mu takie,ze po sciagnieciu bokow bedzie mial tapczanik:tak:VICTORIANA -140x70 Dwufunkcyjne z niskimi boczkami (711726259) - Aukcje internetowe Allegro
o takie....to 120 na 60 juz male...Alex sie tak wierci ze tylko sie obija:zawstydzona/y:

reklama
tygrsku ja chce kupic tą dwójeczkę, ale cena mnie przeraza. Madzienka a w jakim komisie szukasz?

Agacia u mnie na osiedlu jest komi z wozkami i innymi pierdolami dla dzieci, prowadzi go kolezanka mojego mężowego wiec moze uda nam sie znalezc cos w miare taniego i nie bardzo zniszczonego:tak::tak::tak:
znalazlam ich stronke w interecie ale cos mi kompa zawiesza:blink::blink:
www.komisleos.pl

Ostatnia edycja:
Do góry