reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

My też mamy X-landera XA. Ale i tak chcemy kupić parasolkę i to pewnie maclarena ale używaną na allegro patrzyłam. Bo jak do sklepu wyskoczyć to się wrzuci taką parasolkę do samochodu i już a ten nasz wózio to pół bagażnika zajmuje mimo, że mamy wielki bagażnik.
Też wnie wiem czy Jasiek będzie chciał jeździć w wózku jak zacznie chodzic.
w ogole nie kumam tych wozkow:sorry2::sorry2:
przeciez one maja koleczka jak od zabawki samochodzika dla dzecka:szok::-D:-D
jedyne co ew za to waga,4 kg....

reklama
wlasnie zobaczylam te 10 kg i skreslilam ja juz!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:

nio tak ale budka mi sie w nr 2 nie podoba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znajaz zycie jak pojde do sklepu wynajde jakis inny wynalazek:-D:-D:-D

to masz Tygrych jak ja:-D
czekam tylko konca wrzesnia...musze kupic fotelik samochodowy,spacerowke,lozeczko:szok: zbankrutuje:szok::-D

tygrys a jaki masz fotelik?
a jesli chodzi o lozeczko to teraz kupie mu takie,ze po sciagnieciu bokow bedzie mial tapczanik:tak:VICTORIANA -140x70 Dwufunkcyjne z niskimi boczkami (711726259) - Aukcje internetowe Allegro
o takie....to 120 na 60 juz male...Alex sie tak wierci ze tylko sie obija:zawstydzona/y:

reklama
tygrsku ja chce kupic tą dwójeczkę, ale cena mnie przeraza. Madzienka a w jakim komisie szukasz?

Agacia u mnie na osiedlu jest komi z wozkami i innymi pierdolami dla dzieci, prowadzi go kolezanka mojego mężowego wiec moze uda nam sie znalezc cos w miare taniego i nie bardzo zniszczonego:tak::tak::tak:
znalazlam ich stronke w interecie ale cos mi kompa zawiesza:blink::blink:
www.komisleos.pl

Ostatnia edycja:
Do góry