reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ach jakie śliczniutkie te wasze łóżeczka, tylko pozazdrościć. Mój M jest przesądny wiec u nas łóżeczko stanie dopiero jak maluch będzie już na świecie

reklama
Marzycielko - bardzo przytulnie. Jak widzę te pluszaczki, to mi się zaraz mój Jasiek przypomina, śpi zawsze z całą obstawą :-D

Ja tez już mam łóżeczko przygotowane, muszę jakieś fotki pstryknąć i wrzucić.

ewelw - ja tez dzisiaj dostałam paczuszkę. Koszulka jest super, wezmę ją do porodu, biustonosze też, jak pojawi sie mleczko, powinny być rozmiarem idealne.
Dzięki za udane zakupy :-)

No, to mam już wszystko, mogę rodzić.

Pytia - cieszę się, że Ci się podoba. Jednak proponuję Ci do samego porodu jakąś inną koszulkę zniszczoną, albo schodzoną sobie wziąć... Bo ja słyszałam, że może pobrudzić się krwią - i okazać sie do wyrzucenia... A zaraz po porodzie świeżą (do karmienia można założyć). Wiem, że niektóre dziewczyny też tak robią
Ja tak zrobię :tak:- czytałam o tym w poradniku. Mam taką jedną już "zchodzoną" więc jak trza będzie wyrzucić to mi nie będzie szkoda... ;-)

Super macie przygotowane kąciki dla maluszków:tak:

agawar nie wiem, czemu wystający ochraniacz ci przeszkadza

marzycielko u mnie też pluszaki obowiązkowe:-D

A my wczoraj przywieźliśmy do domku wózeczek. Stoi sobie w salonie, a ja co przechodzę, to się w niego wgapiam:-D:-D:-D:-D

Ewelw - tez prawda... Przy pierwszym porodzie tak zrobiłam, chociaż nic się akurat nie pobrudziło. Muszę czegoś poszukać, bo u mnie z koszulami kiepsko - wolę piżamki :)

reklama
Do góry