reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Właściwie to się nie spodzieawałam, że mi przybędzie 10cm pod biustem :confused: a nie widać tam tkanki tłuszczowej... żebra sterczą i bolą i to chyba jedyna dolegliwość:baffled: lepiej mi jak chodzę niż jak siedzę

reklama
ewelw - ja tez dzisiaj dostałam paczuszkę. Koszulka jest super, wezmę ją do porodu, biustonosze też, jak pojawi sie mleczko, powinny być rozmiarem idealne.
Dzięki za udane zakupy :-)

No, to mam już wszystko, mogę rodzić.

ewelw - moja mama ostatnio miała identyczny przypadek - wysłała paczkę z zabawkami dla wnuka, a w ogóle nie dostali jej, nawet avizo i wróciła szczuplejsza o jedną zabawkę do mamy - masakra, co to jest do cholery!

Oj,na temat Poczty Polskiej ja też nie mam najlepszego zdania.Ostatnio 3 paczki pod rząd z allegro mi nie doszły:wściekła/y:. Jeden sprzedawca nie chciał mi wierzyc,że po raz kolejny poczta zawaliła,bo paczka do niego dwa razy wróciła,jako nieodebrana w terminie.A awiza już daaaawno nie widziałam.U Was tez tak jest,.że bez awiza nie chca szukac paczek tylko po nazwisku??U mnie tłumaczą,że mają posortowane listy według daty awizowania,więc po nazwisku jest za duzo szukania-a kolejki maskarystyczne:wściekła/y:

No i stało się, Barkowe łóżeczko

dscf2547qw0.jpg

dscf2543eq3.jpg

dscf2545hm8.jpg

Agawar śliczne łóżeczko. U nas w sypialni jeszcze naszego łóżka nie przestawiliśmy. Nic nie zrobione. Dopiero jak córki Mężowego do nas przyjdą na weekend zacznie się wielkie przemeblowanie. :-)

A Twój Bartuś to będzie jak król :-D w swoim małym królestwie.

Agawar śliczne łóżeczko. U nas w sypialni jeszcze naszego łóżka nie przestawiliśmy. Nic nie zrobione. Dopiero jak córki Mężowego do nas przyjdą na weekend zacznie się wielkie przemeblowanie. :-)

A Twój Bartuś to będzie jak król :-D w swoim małym królestwie.

Dziękuję, najgorsze jest to, ze ochraniacz wystaje poza łozeczko:tak:, ale juz mi chodzi po głowie, zeby kupic z Drewexu model Hippo :szok:

agawar - pięknie!! I ten ochraniacz tylko teraz wystaje, potem będzie niżej przecież, a wcale źle to nie wygląda!

reklama
Do góry