reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Oj niestety mój "biuścik" już by sie w to nie zmieścił
Anoli84, którą kupiliście, bo na tej stronce jest kilka? mata na pewno się przyda a im więcej "bajerów" tym lepiej (w przeciwieństwie do wielu innych rzeczy ) bo się tak szybko nie znudzi i maluch będzie miał więcej niespodzianek do odkrywania :-)
kupilam akurat ta:
Gimnastyka dla bobasa z pałąkami ZOO
Agawar, ja w ostatni weekend sierpnia bede w Poznaniu, wiec chętnie przymierzę te z długimi rekawami - jesli jeszcze nie uda Ci się ich sprzedac do tej pory
a ja Wam polecam aptekę internetową Eskulap (www.aptekaeskulap.pl) - ceny konkurencyjne - udało mi się kupić mustelę na r.... za 80, a czasem to widziałam nawet za 120pln! więc skumulowałam zamowienie i dostawa była za free:-)
a ja Wam polecam aptekę internetową Eskulap (www.aptekaeskulap.pl) - ceny konkurencyjne - udało mi się kupić mustelę na r.... za 80, a czasem to widziałam nawet za 120pln! więc skumulowałam zamowienie i dostawa była za free:-)
Agawar, ja w ostatni weekend sierpnia bede w Poznaniu, wiec chętnie przymierzę te z długimi rekawami - jesli jeszcze nie uda Ci się ich sprzedac do tej pory
Mozesz wpasc przymierzyc tylko, ze nie mieszkam w samym poznaniu tylko 40km d Poznania
no chyba że byłaby możliwość zwrotu :-)
pewnie, ze w razie czego mozesz zwrócić, tylko czy to Ci się będzie oplacało
reklama
Witajcie, chciałam się wam pochwalić że udało nam się kupić wózeczek x-lander wersję limitowaną mój mężulek wniebowzięty
Wózeczke wygląda jeszcze lepiej niz w necie:-)
YOKA ukłon dla Ciebie do samej ziemi za okazaną pomoc i cierpliwość
SEMIKO już nie wspomnę jak bardzo Tobie dziekujemy!!!I jeszcze raz przepraszamy za to całe zamieszanie!!!
Buziaczki dla cioć od naszej Julci, na pewno będzie bardzo zadowolona z formułki
Wózeczke wygląda jeszcze lepiej niz w necie:-)
YOKA ukłon dla Ciebie do samej ziemi za okazaną pomoc i cierpliwość
SEMIKO już nie wspomnę jak bardzo Tobie dziekujemy!!!I jeszcze raz przepraszamy za to całe zamieszanie!!!
Buziaczki dla cioć od naszej Julci, na pewno będzie bardzo zadowolona z formułki