reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Agawar, ja w ostatni weekend sierpnia bede w Poznaniu, wiec chętnie przymierzę te z długimi rekawami - jesli jeszcze nie uda Ci się ich sprzedac do tej pory:)

a ja Wam polecam aptekę internetową Eskulap (www.aptekaeskulap.pl) - ceny konkurencyjne - udało mi się kupić mustelę na r....:wściekła/y: za 80, a czasem to widziałam nawet za 120pln!:szok: więc skumulowałam zamowienie i dostawa była za free:-)

Agawar, ja w ostatni weekend sierpnia bede w Poznaniu, wiec chętnie przymierzę te z długimi rekawami - jesli jeszcze nie uda Ci się ich sprzedac do tej pory:)

a ja Wam polecam aptekę internetową Eskulap (www.aptekaeskulap.pl) - ceny konkurencyjne - udało mi się kupić mustelę na r....:wściekła/y: za 80, a czasem to widziałam nawet za 120pln!:szok: więc skumulowałam zamowienie i dostawa była za free:-)

Mozesz wpasc przymierzyc tylko, ze nie mieszkam w samym poznaniu tylko 40km d Poznania:(

reklama
Witajcie, chciałam się wam pochwalić że udało nam się kupić wózeczek x-lander wersję limitowaną:-D mój mężulek wniebowzięty:tak:
Wózeczke wygląda jeszcze lepiej niz w necie:-)

YOKA ukłon dla Ciebie do samej ziemi za okazaną pomoc i cierpliwość:-D

SEMIKO już nie wspomnę jak bardzo Tobie dziekujemy!!!I jeszcze raz przepraszamy za to całe zamieszanie!!!:zawstydzona/y:

Buziaczki dla cioć od naszej Julci, na pewno będzie bardzo zadowolona z formułki:laugh2:

Do góry