Myszqa
Fanka BB :)
Agatkas świetne te spodnie!!! Szkoda, ze ja nie mam żadnego wesela ani innej imprezy- miałabym powód, żeby sobie takie sprawić:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatkas świetne te spodnie!!! Szkoda, ze ja nie mam żadnego wesela ani innej imprezy- miałabym powód, żeby sobie takie sprawić:-)
Madzienka u nas rewelacyjnie się sprawdziła karuzelka TINY LOVE. Przede wszystkim ze względu na muzykę klasyczną )) Rewelacja ))) I warto też mieć matę edukacyjną
Anoli84, którą kupiliście, bo na tej stronce jest kilka? mata na pewno się przyda a im więcej "bajerów" tym lepiej (w przeciwieństwie do wielu innych rzeczy ) bo się tak szybko nie znudzi i maluch będzie miał więcej niespodzianek do odkrywania :-)kupilam juz taka mate
Zabawki TINY LOVE - zabawki edukacyjne, zabawki dla najmłodszych, zabawki rozwojowe
mamnadzieja ze sie przyda, a karuzele mysle ze dostaniemy w prezencie:-)