reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Agatkas świetne te spodnie!!! Szkoda, ze ja nie mam żadnego wesela ani innej imprezy- miałabym powód, żeby sobie takie sprawić:-)

Myszqa kupiłam te spodnie bo świetnie nadają się do tego żeby je ubrać na sportowo, elegancko czy tak zwyczajnie na codzień do pracy:) Są z takiego cienkiego przyjemnego materiału:)
Obie rzeczy kupiłam w PROMOD - to mój ulubiony sklep:)szczególnie jak są przeceny:)

Ups, dopiero zerknęłam na ceny tych karuzelek TINY LOVE :) Myślę, że ten Fisher zupełnie wystarczy :))) I cena jest niezwykle atrakcyjna, bo wydaje mi się, że w sklepach jest przynajmniej 50 % (jak nie więcej) wyższa..:-) Aha i raczej odradzam kupowanie używanych... Może wtedy lepiej kupić tańszą a nową..

Dziewczyny kupiłam sobie tuniki ale nie czuję się zbyt w nich dobrze, moze dlatego, ze mocno przytyłam :( moze któras z was byłaby zainteresowana bo szkoda zeby lezały.
NEXT maternity-allegro rozm 36 ale tj 38

tunika4vu5.jpg

Atmosphere rozm 38

dscf1628ny9.jpg

Atmosphere rozm 42

dscf1620oq6.jpg

reklama
Rozmiar z metki (numeracja brytyjska): 8.
Dokładne wymiary (mierzone na płasko):
długość od ramienia w dół: 79 cm
szerokość od pachy do pachy: 48-52 cm
długość rękawa: 60 cm
szerokość w brzuchu: do 58 cm

Do góry