reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dzieki dziewczynki :tak: pogadam dzisiaj z mezulkiem i chyba kupimy, wczoraj widzialam w sklepie dwa razy droższe:baffled: YOKA u Was tez to kosztuje tak dużo??

reklama
Ja też mam zamiar kupic taka karuzelkę bo Tusia mała taka zwykłą nakręcaną i chyba mamy z mężem za dużo siły bo po trzech miesiącach ukręcilismy mechanizm i nadawała się tylko do wyrzucenia(zostały tylko te doczepiane zabawki)

Mamuski...i tatuski też :-D Ci już wprawieni i nietylko:tak: podoba nam sie karuzela na łożeczko FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT SS (412532927) - Aukcje internetowe Allegro i mam z nią związane pytanie, warto zainwestowac stówkę w to cudo???

Madzianka - moi znajomi kupili i raczej była to zabawka dla rodziców niż dla dziecka ;-) Maluch szybko się znużył. Ja kupiłam Jasiowi poprzednio najzwyklejszą karuzelkę nakręcaną, w dodatku używaną i posluży mi jeszcze teraz dla córeczki.

Madzienka u nas rewelacyjnie się sprawdziła karuzelka TINY LOVE. Przede wszystkim ze względu na muzykę klasyczną :))) Rewelacja :)))) I warto też mieć matę edukacyjną :)

A ja się pochwalę moimi zakupkami na sobotni ślub i wesele:) Skromnie ale wygodnie:):

Załączniki

• bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 29
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry