reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

nie wygląda źle, ale kiedyś miałam podobne i szczerze mówiąc średnio mi się na nim spało, my dla Bartka kupujemy w takim stylu jak kupiła Kokusia.

ollciu-a dlaczego źle Ci sie spało? Było niewygodnie? Też się zastanawiam nad taką sofą, więc bardzo proszę o wszelkie opinie :)

reklama
:no::no::no:
to jest tylko taka gąbeczka cienka i daje efekt spania jak na karimacie. Ani to wygodne ani zdrowe. Dobre dla gościa jak ma nocować 1-2 noce. Dłużej nie da rady.:-D:-D
Dla mnie jeszcze istotne żeby był pojemnik na pościel

no właśnie Lilac napisała dlaczego ;-)
poza tym nie wydaje mi się to dobre dla kręgosłupa , my kupujemy chyba to TEAK ŁÓŻECZKO JUNIOR + BARIERKI + SZUFLADA (1193135372) - Aukcje internetowe Allegro
do tego od tego samego sprzedawcy materac kokos-pianka-kokos.

Zapominajko któraś dziewczyna kupiła, lub zamierza kupić to łóżeczko, tak kojarzę, tylko nie wiem która, ja niestety nie pomogę.

reklama
Do góry