reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

dzięki dziewczyny, Oli strasznie dawno tu nie było.
A wy czym się kierujecie przy zakupie łóżek?

Ja szukałam czegoś żeby było trochę większe od niemowlęcego łóżeczka i żeby miało barierki tak żeby mała z niego nie wypadała. Już coś koło miesiąca mamy nowe łóżko i na razie wszyscy jesteśmy z niego zadowoleni. Nawet mamusia się w nim mieści:-)

reklama
;-)

Kokusiu, a ja jeszcze chciałam Cię zapytać o poduszkę która była w komplecie... ona jest taka płaska jak dla niemowlaczka czy bardziej "puchata"? Jaką ma mniej więcej grubość? Bo Bartek spi na takiej płaskiej , ale czasami mam wrażenie że wolałby mieć trochę wyżej.

;-)

Kokusiu, a ja jeszcze chciałam Cię zapytać o poduszkę która była w komplecie... ona jest taka płaska jak dla niemowlaczka czy bardziej "puchata"? Jaką ma mniej więcej grubość? Bo Bartek spi na takiej płaskiej , ale czasami mam wrażenie że wolałby mieć trochę wyżej.

Jest taka bardziej puchata niż te typowo niemowlęce ale mniej niż te dla dorosłych. Ma tak mniej więcej 6 cm a ta niemowlęca ok 4

reklama
a ja znalazłam coś takiego
Mebelki.pl - drewniane łóżko dzieciece z szafką gabriel 11
bardzo mi się podoba bo troszkę dla Kubula miejsca się wygospodaruje, zastanawiam się tylko czy to nie za wysoko. Oczywiście dodatkową barierkę się założy albo wezmę wersję z takim namiotem, dlatego pytam was o zdanie kochane, bo mi się dzieć już w niemowlęcym nie mieści.
A chciałam takie jak to tylko ze zjeżdżalnią. W tym mieszkanku byłoby oki ale jak będę musiała zmienić na mniejsze, to kiszka, zjeżdżalnia nie wejdzie.

Do góry