reklama
Myszko wczoraj widziałam w sklepie tego x-landera XS. Bardzo fajny jest. Sama się zastanawiam nad nim.
a ile kosztuje???
Agacia82
Mami :)
a ile kosztuje???
w sklepie 459 zł
Rowerek super, a Bartuś już umie pedałować???bo u nas na razie Jula nozki ma na podnozku
Rowerek super, a Bartuś już umie pedałować???bo u nas na razie Jula nozki ma na podnozku
kładzie nóżki na pedały i trochę próbuje ;-)
Nam nareszcie udało się kupić buciki dla małej bo już byłam podłamana bo wszędzie wszystko przebrane i nic ciekawego nie było w jej rozmiarze albo wcale nie robili takiej rozmiarówki w danym modelu który akurat nam się podobała. Przy okazji kupiłam w ccc sandałki takie z materiału do biegania po domu, no i troszkę letnich bluzeczek,i cieniutkich sweterków.
Ja nie kupuję rowerka na razie bo dzieci dopiero ok 2 urodzin a nawet później umieją pedałować.
Ja nie kupuję rowerka na razie bo dzieci dopiero ok 2 urodzin a nawet później umieją pedałować.
Agacia82
Macie może jakieś opinie na temat cybexa callisto ?
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: CYBEX - CALLISTO spacerowy - kolor SAND - 1szt.
Albo Mutsy spider
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: MUTSY - spacerówka SPIDER - kolor OCEAN - 1szt.
Nie wiedziałam , że wybór wózka jest taki trudny :/
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: CYBEX - CALLISTO spacerowy - kolor SAND - 1szt.
Albo Mutsy spider
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: MUTSY - spacerówka SPIDER - kolor OCEAN - 1szt.
Nie wiedziałam , że wybór wózka jest taki trudny :/
reklama
Agacia82
Agaciu wg mnie nr1 jest praktyczniejszy i ma większy kosz na zakupyi do tego składany jedną ręką:-)
Powiem szczerze , że już się prawie zdecydowałam na cybexa ale kusi mnie ten mutsy tylko mąż się smieje, że wygląda jak z kosmosu !