reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

A to nowe buciki:)

Załączniki

• zz2..jpg
    zz2..jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 60
  • bb1..jpg
    bb1..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
A to nasze zakupy, jeszcze za jakiś cza kupimy butki, ktore maja wiecej dziur.

Załączniki

• buty..jpg
    buty..jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 39
  • czapka..jpg
    czapka..jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
  • kurtka..jpg
    kurtka..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 38
Ja widziałam masę przepięknych bucików dla dziewczynki, ale Pati nie wsadzi w nie swej pulchniutkiej stópki za chiny, no i mają zwykle niskie zapiętki ;-(

A to nasze zakupy, jeszcze za jakiś cza kupimy butki, ktore maja wiecej dziur.

A to nowe buciki:)

Ja wczoraj byłam na zakupkach i Zuzia ma szafę bogatszą o takie spodenki: ~H&M~SPODNIE OGRODNICZKI JEANS 86__HIT 2010 (967977947) - Aukcje internetowe Allegro i takie zwykłe sandałki z CCC....ja zrobię zdjęcie to wkleję:)

wszystkie zakupy sliczne....

Buciki cudne widzialam takie w CCC...musze tez pomyslec o jakis do sukienek:zawstydzona/y:

wszystkie zakupy sliczne....

Buciki cudne widzialam takie w CCC...musze tez pomyslec o jakis do sukienek:zawstydzona/y:
Właśnie, tak to jest z dziewczynkami, buty do spodni, buty do sukienki, ehh. Mąż mi pewnie powie, przeciez ma buty to po co jej drugie :-), ja sama jeszcze też nie mam wiosennych:sorry2:

dziewczyny śliczne zakupy
my już mamy kurteczkę jeszcze musimy buciki dokupić czapeczki na razie nie kupujemy bo malutka mieści się w swoją jesienną i pasuje kolorystycznie no i jest wiązana bo jak jej zakładam taką zwykłą to ostatni cały spacer ją zdejmowała

reklama
Do góry