reklama
A to nasze zakupy, jeszcze za jakiś cza kupimy butki, ktore maja wiecej dziur.
A to nowe buciki
Ja wczoraj byłam na zakupkach i Zuzia ma szafę bogatszą o takie spodenki: ~H&M~SPODNIE OGRODNICZKI JEANS 86__HIT 2010 (967977947) - Aukcje internetowe Allegro i takie zwykłe sandałki z CCC....ja zrobię zdjęcie to wkleję
wszystkie zakupy sliczne....
Buciki cudne widzialam takie w CCC...musze tez pomyslec o jakis do sukienek
Właśnie, tak to jest z dziewczynkami, buty do spodni, buty do sukienki, ehh. Mąż mi pewnie powie, przeciez ma buty to po co jej drugie :-), ja sama jeszcze też nie mam wiosennychwszystkie zakupy sliczne....
Buciki cudne widzialam takie w CCC...musze tez pomyslec o jakis do sukienek
Myszqa
Fanka BB :)
Właśnie, tak to jest z dziewczynkami, buty do spodni, buty do sukienki, ehh. Mąż mi pewnie powie, przeciez ma buty to po co jej drugie :-)
Jakbym słyszała mojego M. "Po co Jaśkowi adidasy? No po co? Skoro ma już dwie pary butów i dwie po domu. PO CO? "
A sam ma trampki w 5 kolorach
dziewczyny śliczne zakupy
my już mamy kurteczkę jeszcze musimy buciki dokupić czapeczki na razie nie kupujemy bo malutka mieści się w swoją jesienną i pasuje kolorystycznie no i jest wiązana bo jak jej zakładam taką zwykłą to ostatni cały spacer ją zdejmowała
my już mamy kurteczkę jeszcze musimy buciki dokupić czapeczki na razie nie kupujemy bo malutka mieści się w swoją jesienną i pasuje kolorystycznie no i jest wiązana bo jak jej zakładam taką zwykłą to ostatni cały spacer ją zdejmowała
reklama
Takie foremki kupiłam:
Zestaw do piasku Wiaderko Konewka +akcesoria (964813379) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw do piasku Wiaderko Konewka +akcesoria (964813379) - Aukcje internetowe Allegro