reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Agacia mnie również bardziej by odpowiadał nr 1 i pod względem praktycznym i wizualnym. Tylko mnie troszkę dziwi że te wózki są takie ciężkie, bo nasza parasolka waży coś ok 5 kg

My mamy ProBaby taką typową zwykłą parasolkę, mi chodziło zwłaszcza o to żeby była mała i lekka bo poprzedni wózek musiałam zostawiać pod sklepem bo było kilka stopni i do tego bardzo wąsko a teraz bez problemy mogę wciągnąć wózek ze sobą, niestety nie znalazłam takiego w internecie jak my mamy ale wygląda bardzo podobnie do tego WÓZEK SPACEROWY MILLY MALLY JOKER NAJTANIEJ FIRMA (989079170) - Aukcje internetowe Allegro
a i u nas jest regulowany podnóżek

Ostatnia edycja:
Prezenty od cioci i nowe sandałki- już od rodziców :-D
Ten mój aparat w telefonie nie ma najlepszej jakości :baffled:.

Załączniki

• sandalki.jpg
    sandalki.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 38
  • spodnica.jpg
    spodnica.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 36
  • komplet4.jpg
    komplet4.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 47
  • komplet3.jpg
    komplet3.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 43
  • komplet1.jpg
    komplet1.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 49
  • bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 32
  • komplet2.jpg
    komplet2.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 45
  • bluzeczki.jpg
    bluzeczki.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
:wściekła/y:Nasz wózio znów nie doszedł. Zadzwoniłam i się okazało że nie ma koloru który wybrałam i nie wiadomo kiedy będzie:wściekła/y:
Obdzwoniłam sklepy w Wawie i kurde nie ma koloru grafit!!!
Jeszcze jeden sklep ma mi jutro odpisać

Ale jakby co to jest w Gdańsku :-) Więc może będziemy mieć wózio z Gdańska :-)

Do góry