tygrysek82
Fanka BB :)
wiem kobitki ze ten temat juz byl walkowany z 1000razy ale prosze ostatni raz pokazcie mi jakie macie wozki spacerowe????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem kobitki ze ten temat juz byl walkowany z 1000razy ale prosze ostatni raz pokazcie mi jakie macie wozki spacerowe????????
i ja tez poprosze....a i jeszcze w tych spacerowych macie zamiar wozic dzieciow w zimna zime??;-)
na zime to my mamy poteznego atlantica z pompowanymi kolami ktoremu zaspy nie straszne ma taki fajny tez spiworek cieplusi wiec nie zmarzniemy hhihih ale myslimy z mezem o spacerowce lekkiej jak jest jeszcze cieplo terazi ja tez poprosze....a i jeszcze w tych spacerowych macie zamiar wozic dzieciow w zimna zime??;-)
a macie jakis konkretny model na oku>??Ja zimą będe woziła Julę w x-landerze
Wózek dziecięcy XA - X-lander
Ale dzisiaj na spacerku odwiedzilam osiedlowy komis i patrzylam za parasolkami, w wiekszosci nowe wozki i ceny calkiem przystepne, a co jeszcze okazalo sie to ten komis prowadzi kolezank amojego męza z poprzedniej pracy...moze uda sie jeszcze jakis rabacik wytargowac
na zime to my mamy poteznego atlantica z pompowanymi kolami ktoremu zaspy nie straszne ma taki fajny tez spiworek cieplusi wiec nie zmarzniemy hhihih ale myslimy z mezem o spacerowce lekkiej jak jest jeszcze cieplo teraz
nio w styczniu lutym to juz beda zapitalac po sniegu te nasze robaczki hihhhi ale zawsze taki spiworek mozesz dokupic do wózka na alegroo rany a ja nie mam spiworka na nozki...wozio kupowalam tutaj...i tu nie ma zim... takich spawajacych jak w POLSCE..a teraz to my zmarzniemy...mozna dokupic spiworek...badz czy ktores mamy beda pchac dzieciow w spacerowce na spacerki zimowe...ja w sumie podejrzewam ze Alexiorek nie bedzie chcial zamulac w wozku...tylko bedzie czlapal po swojemu ale w zaspach to przeciez sie zgubi...
nio w styczniu lutym to juz beda zapitalac po sniegu te nasze robaczki hihhhi ale zawsze taki spiworek mozesz dokupic do wózka na alegro