reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
To muszę poczytać. Bo ostatnio widziałam właśnie, ze te Maxi Cosi mają jako jedyne 5 gwiazdek bezpieczeństwa.

ale te certyfikaty różnia se, jednemaja jakies testy zderzeniowe, inne bezpieczenstwa:szok::szok::szok::szok::szok: te recaro maja cos tam lepsze:-D:-D:-D:-D

My tez myslimy o foteliku ale chyba zdecydujemy sie na recaro

My wczoraj bylismy w sklepie dziecięcym i sprzedawca polecil nam fotelik 9-36kg ktory ma wszystkie atesty i przeszedl proby zderzeniowe...kosztuje ponad 700zl ale podono juz zaden inny nie bedzie nam potrzebny
Recaro Young Sport do 36 kg - Foteliki dla dzieci - Recaro Young Sport do 36 kg od 724.00zł

Ale sprzedawca powiedzial ze Jula jesy jeszcze zamała żeby jeżdzila juz w foteliku 9-36 :szok::szok::szok::szok:

Madzieńko gdybyś wiedziała coś więcej na temat tego fotelika czy coś znalazła interseującego to daj znać-bo my właśnie zdecydowaliśmy się na taki model i za kilka tygodni chcemy kupić-ale może jakiś inny okaże się fajniejszy:tak:

Madzieńko gdybyś wiedziała coś więcej na temat tego fotelika czy coś znalazła interseującego to daj znać-bo my właśnie zdecydowaliśmy się na taki model i za kilka tygodni chcemy kupić-ale może jakiś inny okaże się fajniejszy:tak:
o my też jesteśmy zdecydowani na ten fotelik ale jednak jeszcze się wstrzymamy i mam zamiar wytrzymać do końca lata bo już nawet w grubszym ubraniu nie zmieszczę małego do obecnego fotelika!
fotelik jest bardzo dobry
jeden z lepszych na rynku
a zaleca się jak najpoźniejsze przełożenie dziekca do niego bo jednak takie maluchy jak nasze najbezpieczniejsze są gdy fotelik jest umieszcony tyłem do jazdy! w tym siedzi już przodem i niestety w przypadku uderzenia głowa dziecka "lata" nawet jak dziecko jest według nas stabilne !

a co do krzesełek
jestem zła bo dostaliśmy krzesełko do karmienia! niby fajne ale Młody jak jest w nim oparty to nogi ma wyprostowane a jak podłoże mu poduszkę za plecy to nicy ma już zgiete ale jednak widac że mu po dłuższym, czasie nie jest wygonie!
a chciała kupić chociażby takie
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=147832&stc=1&d=1247344861 niestety jest bardzo drogie więc sobie odpuszczę bo i z funkcji kołyski już nie skorzystam
więc teraz myślę o tym drewnianym http://www.bezpiecznydzieciak.pl/pr...-drewniane-do-karmienia-Thomas-REER-GmbH.html ale mało mi sie ono podoba choć jak ma byc wygodne to czemu nie!

Załączniki

• 21044.jpg
    21044.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Hej mamy pytanko, czy ktoras z Was uzywa kojca? Uwazacie, ze jest przydatny?? Jakie macie i czy ktos wie, jak sie w praktyce sprawdza takie cos:
KOJEC DMUCHANY INTEX 48472 (686566281) - Aukcje internetowe Allegro

Chcialabym kupic taki do Polski, ale nie wiem czy jest on stabilny, bezpieczny, jaka jest wysokosc samych tych jakby barierek. Bede wdzieczna za wszystkie opinie:-D

Hej mamy pytanko, czy ktoras z Was uzywa kojca? Uwazacie, ze jest przydatny?? Jakie macie i czy ktos wie, jak sie w praktyce sprawdza takie cos:
KOJEC DMUCHANY INTEX 48472 (686566281) - Aukcje internetowe Allegro

Chcialabym kupic taki do Polski, ale nie wiem czy jest on stabilny, bezpieczny, jaka jest wysokosc samych tych jakby barierek. Bede wdzieczna za wszystkie opinie:-D
oj my takiego wynalazku nie posiadamy wiec nie pomożemy mimo szczerych checi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry