Myszqa
Fanka BB :)
To muszę poczytać. Bo ostatnio widziałam właśnie, ze te Maxi Cosi mają jako jedyne 5 gwiazdek bezpieczeństwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszę poczytać. Bo ostatnio widziałam właśnie, ze te Maxi Cosi mają jako jedyne 5 gwiazdek bezpieczeństwa.
tak jesteśmy zadowoleni z tego krzesełkaO tym samym wlasnie myslalam, ale musze sie przejsc do toysa i je obejrzec z bliska, a jestes z niego zadowolona??
My wczoraj bylismy w sklepie dziecięcym i sprzedawca polecil nam fotelik 9-36kg ktory ma wszystkie atesty i przeszedl proby zderzeniowe...kosztuje ponad 700zl ale podono juz zaden inny nie bedzie nam potrzebny
Recaro Young Sport do 36 kg - Foteliki dla dzieci - Recaro Young Sport do 36 kg od 724.00zł
Ale sprzedawca powiedzial ze Jula jesy jeszcze zamała żeby jeżdzila juz w foteliku 9-36
o my też jesteśmy zdecydowani na ten fotelik ale jednak jeszcze się wstrzymamy i mam zamiar wytrzymać do końca lata bo już nawet w grubszym ubraniu nie zmieszczę małego do obecnego fotelika!Madzieńko gdybyś wiedziała coś więcej na temat tego fotelika czy coś znalazła interseującego to daj znać-bo my właśnie zdecydowaliśmy się na taki model i za kilka tygodni chcemy kupić-ale może jakiś inny okaże się fajniejszy
oj my takiego wynalazku nie posiadamy wiec nie pomożemy mimo szczerych checiHej mamy pytanko, czy ktoras z Was uzywa kojca? Uwazacie, ze jest przydatny?? Jakie macie i czy ktos wie, jak sie w praktyce sprawdza takie cos:
KOJEC DMUCHANY INTEX 48472 (686566281) - Aukcje internetowe Allegro
Chcialabym kupic taki do Polski, ale nie wiem czy jest on stabilny, bezpieczny, jaka jest wysokosc samych tych jakby barierek. Bede wdzieczna za wszystkie opinie