reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dziewczyny ktore zakupily/dostaly juz krzesełka do karmienia prosze wklejcie mi linki jesli jesteście z nich zadowolone....:tak::tak::tak::tak:

Wiem że juz pisałyście o tym ale nie bardzo mam czas przeglądać całe zakupy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziekuję
sm11.gif

Madzienko my mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (687670254) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy bardzo zadowolone

reklama
tygrysku, krzesełko jest obłozone takim materiałem podobnym do ceratki. Można to tez ściągnąć i uprać.
Madzienko- niestety nie wiem jaka jest wysokość tego krzeseka, bo leży rozłożone w kartonie, a nie miałam czasu złożyć. Może napisz do jakiegoś sprzedawcy na allegro, oni na pewno znają wymiary :tak:

A my w końcu chyba zdecydowaliśmy się na łóżko. szukaliśmy takiego ze schowkiem pod spodem-niestety to taka rzadkość, że pociągnie nas to trochę po kieszeni.
Wybraliśmy takie (chyba :-)) http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--pacyfic--/sypialnia/pw/lozko-z-pojemnikiem,169/
Ale podobało nam się też to, ale bez baldachimu VOX - Łóżko

ewelw Ty jeszcze korzystasz z gondoli????? to ta Twoja kruszynka malutka musi być....moja Oli w spacerówce jeszcze przed skończeniem 5 m-cy jeździła :-)

Tylko jestem TOTALNIE wkur.. na, bo ja kupiłam ten wózek w sklepie i zapłaciłam 365zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czyli przepłaciłam ponad 50zł. I wszystko - ostatnio dosłownie prawie wszystko kupujemy przez allegro - a tu wózek w sklepie i teraz nie mogę sobie tego wydarować.

reklama
Witam!!
Kupiłam taki wózek:
ten czerwony.
ESPIRO-WÓZEK JET+OKRYCIE+FOLIA+WKŁAD+LEKKI 7kg (684407976) - Aukcje internetowe Allegro
jak na razie jesteśmy zadowoleni. Zuśka już w nim jechała, ale jeszcze zamierzam gondolę wykorzystywać - bo mała ją uwielbia - przeważnie śpi w niej na spacerkach a jak się przebudza -to oparcie podnoszę i jest w bardzo delikatnym półsiadzie.

wózeczek fajny :tak:
i podobnie jak Yoka zdziwiłam się że Zuzinka jeszcze w gomdoli jeździ, Bartek po pierwsze by się nie zmieścił, a nawet jakby jakoś się zmieścił to chyba dostałby w niej wścieklizny :eek: on musi wszystko dobrze widzieć jak jedzie, a na spacerku jak uśnie to jakiś cud, przeważnie jest zbyt zainteresowany całym wielkim światem, żeby sobie tak spokojnie zasnąć.
My spacerówkę kupiliśmy taką:
Nowość wózek FLASH firmy CONECO + MEGA GRATISY (691631490) - Aukcje internetowe Allegro
jestem z niej naprawdę zadowolona :tak:

Do góry