reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Dziewczyny ktore zakupily/dostaly juz krzesełka do karmienia prosze wklejcie mi linki jesli jesteście z nich zadowolone....:tak::tak::tak::tak:

Wiem że juz pisałyście o tym ale nie bardzo mam czas przeglądać całe zakupy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziekuję
sm11.gif

Madzienko my mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (687670254) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy bardzo zadowolone

reklama
tygrysku, krzesełko jest obłozone takim materiałem podobnym do ceratki. Można to tez ściągnąć i uprać.
Madzienko- niestety nie wiem jaka jest wysokość tego krzeseka, bo leży rozłożone w kartonie, a nie miałam czasu złożyć. Może napisz do jakiegoś sprzedawcy na allegro, oni na pewno znają wymiary :tak:

A my w końcu chyba zdecydowaliśmy się na łóżko. szukaliśmy takiego ze schowkiem pod spodem-niestety to taka rzadkość, że pociągnie nas to trochę po kieszeni.
Wybraliśmy takie (chyba :-)) http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--pacyfic--/sypialnia/pw/lozko-z-pojemnikiem,169/
Ale podobało nam się też to, ale bez baldachimu VOX - Łóżko

ewelw Ty jeszcze korzystasz z gondoli????? to ta Twoja kruszynka malutka musi być....moja Oli w spacerówce jeszcze przed skończeniem 5 m-cy jeździła :-)

Tylko jestem TOTALNIE wkur.. na, bo ja kupiłam ten wózek w sklepie i zapłaciłam 365zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czyli przepłaciłam ponad 50zł. I wszystko - ostatnio dosłownie prawie wszystko kupujemy przez allegro - a tu wózek w sklepie i teraz nie mogę sobie tego wydarować.

reklama
Witam!!
Kupiłam taki wózek:
ten czerwony.
ESPIRO-WÓZEK JET+OKRYCIE+FOLIA+WKŁAD+LEKKI 7kg (684407976) - Aukcje internetowe Allegro
jak na razie jesteśmy zadowoleni. Zuśka już w nim jechała, ale jeszcze zamierzam gondolę wykorzystywać - bo mała ją uwielbia - przeważnie śpi w niej na spacerkach a jak się przebudza -to oparcie podnoszę i jest w bardzo delikatnym półsiadzie.

wózeczek fajny :tak:
i podobnie jak Yoka zdziwiłam się że Zuzinka jeszcze w gomdoli jeździ, Bartek po pierwsze by się nie zmieścił, a nawet jakby jakoś się zmieścił to chyba dostałby w niej wścieklizny :eek: on musi wszystko dobrze widzieć jak jedzie, a na spacerku jak uśnie to jakiś cud, przeważnie jest zbyt zainteresowany całym wielkim światem, żeby sobie tak spokojnie zasnąć.
My spacerówkę kupiliśmy taką:
Nowość wózek FLASH firmy CONECO + MEGA GRATISY (691631490) - Aukcje internetowe Allegro
jestem z niej naprawdę zadowolona :tak:

Do góry