reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

My już zaliczyliśmy jazdę próbną w nowym foteliku...chyba jest wygodny bo Bartek pięknie zasnął. Mamy Bebe Confort Iseos.

Aga to taki Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt

My wczoraj bylismy w sklepie dziecięcym i sprzedawca polecil nam fotelik 9-36kg ktory ma wszystkie atesty i przeszedl proby zderzeniowe...kosztuje ponad 700zl ale podono juz zaden inny nie bedzie nam potrzebny
Recaro Young Sport do 36 kg - Foteliki dla dzieci - Recaro Young Sport do 36 kg od 724.00zł

Ale sprzedawca powiedzial ze Jula jesy jeszcze zamała żeby jeżdzila juz w foteliku 9-36 :szok::szok::szok::szok:

reklama
My tez sie nad nim zastanawiamy znalazłam na alegro za 360zl ale jeszcze musze go zobaczyć na zywo jak wyglada zanim bysmy sie zdecydowali na zakup. Niby jest do 5 czy 6 roku zycia.
FOTELIK BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA 0-25kg Wwa wys=0 (665678626) - Aukcje internetowe Allegro

ja bym chciala chyba zielony odcien albo stalowy

ooo, faktycznie tańszy, ja dałam za niego u nas w sklepie równo 400zł, mamy kolor titan - taki mi się podoba no i jest praktyczny :tak: i naprawdę dobrze się sprawdza, dla takich maluchów jak nasze jest taka podkładka że mają tak jak w tych fotelikach do 13 kg niby kołyska, później się to wyciąga jak dzidziol dobrze już siedzi, zagłówek też jest regulowany, a no i ta wkładka przy której są pasy 5 punktowe jest wyciągana jak dziecko ma chyba 18kg, i jest taka osłonka tułowia do pasów tych normalnych. Dokladnie tego nie opiszę, najlepiej faktycznie obejrzeć na żywo i żeby sprzedawca pokazał te funkcje, ale ja jak najbardziej polecam :tak:

ooo, faktycznie tańszy, ja dałam za niego u nas w sklepie równo 400zł, mamy kolor titan - taki mi się podoba no i jest praktyczny :tak: i naprawdę dobrze się sprawdza, dla takich maluchów jak nasze jest taka podkładka że mają tak jak w tych fotelikach do 13 kg niby kołyska, później się to wyciąga jak dzidziol dobrze już siedzi, zagłówek też jest regulowany, a no i ta wkładka przy której są pasy 5 punktowe jest wyciągana jak dziecko ma chyba 18kg, i jest taka osłonka tułowia do pasów tych normalnych. Dokladnie tego nie opiszę, najlepiej faktycznie obejrzeć na żywo i żeby sprzedawca pokazał te funkcje, ale ja jak najbardziej polecam :tak:
o dziekuje za opis:tak::tak::tak: ja wlasnie tez mysle nad stalowym albo tym zielonym ale stalowy faktycznnie chyba praktyczniejszy wiadomo ze przy dziecku wszystko sie szybciej brudzi:-p:-p:-p

a Bartek jaki był zdziwiony jak go posadziłam w nowym foteliu :-D ale później już tak dumnie siedział i może sobie z wysokości patrzeć przez okno :tak: więc zadowolony :blink:

a jak on sie rozklada na pollezaco????? dziecku wygodnie gdy np usnie????

no więc jest opcja albo całkiem siedząca, albo lekko pochylona, albo bardziej pochylona. Bartek jeździ narazie w tej pozycji najbardziej pochylonej i ona jest trochę mniej leżąca niż w tych fotelikach do 13 kg, ale Bartek spokojnie sobie tak śpi.

reklama
Do góry