reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Nie wiem czy ten temat juz bylam, ale ja go nie pamietam: Rozgladalyscie sie juz, lub kupilyscie maluchom krzeselka do karmienia, jesli tak to jakie, lub jesli widzialyscie jakies fajne dawac linki
Żania7
mama kochanych urwisków
co do fotelika to jeszcze nie zmieniliśmy ale zmienimy na britax bo córcia ma i jestem zadowolona z niego, w innym kolorze kupimy synciowi;-)
córa ma szary
Britax Eclipse Si - Black Fusion : mothercare
co do krzesełek do karmienia córcia ma takie i Ben tez takie dostanie;-)http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-U...icco-Happy-Snack-Highchair-in-Seventy(0013526)
córa ma szary
co do krzesełek do karmienia córcia ma takie i Ben tez takie dostanie;-)http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-U...icco-Happy-Snack-Highchair-in-Seventy(0013526)
Ostatnia edycja:
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
My mamy takieNie wiem czy ten temat juz bylam, ale ja go nie pamietam: Rozgladalyscie sie juz, lub kupilyscie maluchom krzeselka do karmienia, jesli tak to jakie, lub jesli widzialyscie jakies fajne dawac linki
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (663652203) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. No ale ja mam dużą kuchnię i nie muszę go składac. Chociaż taką funkcję też posiada
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
O tym samym wlasnie myslalam, ale musze sie przejsc do toysa i je obejrzec z bliska, a jestes z niego zadowolona??co do fotelika to jeszcze nie zmieniliśmy ale zmienimy na britax bo córcia ma i jestem zadowolona z niego, w innym kolorze kupimy synciowi;-)
córa ma szary
co do krzesełek do karmienia córcia ma takie i Ben tez takie dostanie;-)http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Highchairs-and-Boosters/Chicco-Happy-Snack-Highchair-in-Seventy(0013526)
Bardzo ladne z wygladu, a jest tez wygodne i ma regulowana wysokosc??My mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (663652203) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. No ale ja mam dużą kuchnię i nie muszę go składac. Chociaż taką funkcję też posiada
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Natalko ma regulowaną wysokośc z tego co naliczyłam to 6cio stopniową. Trójstopniową regulację pochylenia siedzicka i trójstopniową regulację odległości blatu. No i do tego ma kółka
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
To super ! Wlasnie na tej regulacji mi zalezy bo ja lubie karmic malego jak siedze na kanepie i wtedy takie wysokie krzeselko jest dla mie za wysokie;-)Natalko ma regulowaną wysokośc z tego co naliczyłam to 6cio stopniową. Trójstopniową regulację pochylenia siedzicka i trójstopniową regulację odległości blatu. No i do tego ma kółka
edee24
Mama Alanka :-)
A ja mam takie, kolor zielony
KRZESEŁKO BABY DESIGN PePe JUNGLE Wys=0zł W-wa (666687663) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO BABY DESIGN PePe JUNGLE Wys=0zł W-wa (666687663) - Aukcje internetowe Allegro
Myszqa
Fanka BB :)
Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?
My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.
Myślałam jeszcze o chicco.
My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.
reklama
Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?
Myszqa podobno najbezpieczniejsze sa firmy Recaro