reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Nie wiem czy ten temat juz bylam, ale ja go nie pamietam: Rozgladalyscie sie juz, lub kupilyscie maluchom krzeselka do karmienia, jesli tak to jakie, lub jesli widzialyscie jakies fajne dawac linki :tak:

Ostatnia edycja:
co do fotelika to jeszcze nie zmieniliśmy ale zmienimy na britax bo córcia ma i jestem zadowolona z niego, w innym kolorze kupimy synciowi;-)
córa ma szary
Britax Eclipse Si - Black Fusion : mothercare
co do krzesełek do karmienia córcia ma takie i Ben tez takie dostanie;-)http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Highchairs-and-Boosters/Chicco-Happy-Snack-Highchair-in-Seventy(0013526)
O tym samym wlasnie myslalam, ale musze sie przejsc do toysa i je obejrzec z bliska, a jestes z niego zadowolona??

My mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (663652203) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. No ale ja mam dużą kuchnię i nie muszę go składac. Chociaż taką funkcję też posiada
Bardzo ladne z wygladu, a jest tez wygodne i ma regulowana wysokosc??

Natalko ma regulowaną wysokośc z tego co naliczyłam to 6cio stopniową. Trójstopniową regulację pochylenia siedzicka i trójstopniową regulację odległości blatu. No i do tego ma kółka
To super ! Wlasnie na tej regulacji mi zalezy bo ja lubie karmic malego jak siedze na kanepie i wtedy takie wysokie krzeselko jest dla mie za wysokie;-)

Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?

My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.

Myślałam jeszcze o chicco. :baffled:

reklama
Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?

My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.

Myślałam jeszcze o chicco. :baffled:

Myszqa podobno najbezpieczniejsze sa firmy Recaro:tak::tak::tak:

Do góry